Asgari ücret alan birisinin amarok kullanacak bi işi olmaz.20 bin euoroya passat alır geçer.20 bin euorayi biriktirmeside en fazla 2 sene bide bu en düşük maaşla çalışan kişi
La bu lalesever yinemi çıktı piyasaya
Asgari ücret alan birisinin amarok kullanacak bi işi olmaz.20 bin euoroya passat alır geçer.20 bin euorayi biriktirmeside en fazla 2 sene bide bu en düşük maaşla çalışan kişi
2.0 larin vergisi mi uygun arpa sağlam galiba4 × 4 lerin vergileri 4x2 lerin vergileri fatkli 4x4 ler arazi araci vergisi birde 3 bin motor olunca cok vergi olur
2 bin motorlulari var ikinci el vergileride uygun oluyor 2 bin motor olunca
Amaroklar Avrupa'da pahalı bizimle aynı kullananlara kafayı çevirip bakıyorlarhttps://www.autoscout24.de/angebote...&utm_term=m-detail-nw&from=ww3.autoscout24.de
Arabanın avrupa fiyatı 35.000 euro 140.000. Bizde de 160.000 pek fark yok gibi.![]()
Doğru soylemislerAmarok arazide cok uzun ömürlü degilimiş. Offroadcilarin dediklerine gore arazi performansları da cok guzel degil (kotu de degil) ancak bi amcamda bitane bi amcamda bitane 2 tane mitsubishi l200 var. Her türlu arazi sartlarinda bir numara. Tekeri yere degdigi muddetce her yere girip cikabiliyor. Diferansiyel kilidi cok kaliteli. Asla parca bozmuyor. Zaten mitsubishi en az bozulan ilk 5 araba markasinin icindedir. Ama asfaltta her turlu amarok alir. L200 ün kötü tarafı amaroğa göre biraz hantal bide aşırı konforsuz. Biraz bi kullandım da her yerim ağrıdı. L200 alinacaksa normal arabanin haricinde alinmali. Devamli l200 kullanimi insani yorar. Arazi isi oldugunda kullanilmali. L200 e biraz yukseltme yapip ofroad lastigi takarsaniz düz duvara bile tırmanır
Asgari ücret alan amaroka motorin alamaz. MTV kasko hak getireAsgari ücret alan birisinin amarok kullanacak bi işi olmaz.20 bin euoroya passat alır geçer.20 bin euorayi biriktirmeside en fazla 2 sene bide bu en düşük maaşla çalışan kişi
Konfor olayı iki veya üç turbo oluşundan kaynaklanıyor. Otomobilden daha seri felaket bir kuvvet ortaya çıkıyor. Binek araç kullanmak istemiyorsun amaroktan sonra. Ama çift veya üç turbolu araçlar bakım onarım masrafları kalp veya doc motorlara göre çok pahalı. Ve kısa ömürlü ama konfor felaket sanki tonluk araç değilde Citroen ami kullanıyorsunEvet abi bencede öyle konfor konusunda amarok en önde. Mercedes de yapti da nasil olacak fikrim yok. Ama amarokun narin oldugunu soyleyen cok kisi var bu beni urkutuyor acikcasi. Yeni kasa hilux 2.8 var 4x4 otomatik vites onun konforu iyi ayni zamanda saglam arazi performansi da cok iyi diyorlar kullanicilari gayet memnun. Ben sahsen ehliyetim bile olmadığı icin yemeklerin olduğu cama ekmek banan kemal sunal misali arabalara öyle bön bön bakıyom![]()