PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YABAN DOMUZUNA ÇARE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="captanalp" data-source="post: 1075435" data-attributes="member: 60643"><p>Şimdi sayın abilerim kardeşlerim ben çiftçiyim ve de avcıyım domuz hayvanına önmem almak alamayız çünkü senelerden beri bunlar basimiza bela buyuk bir bela bu domuz hayvanının gelecegi zaman zarfi aksam ezani ile yatsi ezani arasidir geldimi yatsiya kadar geldimi geldi yoksa sabah ezanina kadar gelmez neden gelmez baska yerde karnini doyuruyordur ee gelmis benim tarlama ben yatsidan sonra eve gidince baska tarlada karnini doyuruyorsa gelmez ama doyuramiyorsa gelir ben şöyle yapıyorum yatsıya kadar bekliyorum gelmedimi gelmedi bir çuval saman 2 tanede teneke eve gelirken domuzlarin tarlaya giris yaptigi yerlerde yakiyorum samanlari tenekenin icinde sabaha kadar gelmiyorlar dumandan samanda agir agir yaniyor sabaha kadar yaniyor içten içten birde samanin uzerine yesil ot koparip koyuyorum sabah saat 10 a kadar dumani cikiyo </p><p>Tabi 1 tane tarla yokki mısıra girmezse fındığa gidiyor fındık tarlalarıda tek bir tala degil misir tarlalarida tek bir tarla degil 8 parca findiklik var 15 parcada misir ektigim tarlalar var birinden kurtariyorum oburune giriyor kisin baya azaltiyoruz yine gunduz sürek avları yaparak</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="captanalp, post: 1075435, member: 60643"] Şimdi sayın abilerim kardeşlerim ben çiftçiyim ve de avcıyım domuz hayvanına önmem almak alamayız çünkü senelerden beri bunlar basimiza bela buyuk bir bela bu domuz hayvanının gelecegi zaman zarfi aksam ezani ile yatsi ezani arasidir geldimi yatsiya kadar geldimi geldi yoksa sabah ezanina kadar gelmez neden gelmez baska yerde karnini doyuruyordur ee gelmis benim tarlama ben yatsidan sonra eve gidince baska tarlada karnini doyuruyorsa gelmez ama doyuramiyorsa gelir ben şöyle yapıyorum yatsıya kadar bekliyorum gelmedimi gelmedi bir çuval saman 2 tanede teneke eve gelirken domuzlarin tarlaya giris yaptigi yerlerde yakiyorum samanlari tenekenin icinde sabaha kadar gelmiyorlar dumandan samanda agir agir yaniyor sabaha kadar yaniyor içten içten birde samanin uzerine yesil ot koparip koyuyorum sabah saat 10 a kadar dumani cikiyo Tabi 1 tane tarla yokki mısıra girmezse fındığa gidiyor fındık tarlalarıda tek bir tala degil misir tarlalarida tek bir tarla degil 8 parca findiklik var 15 parcada misir ektigim tarlalar var birinden kurtariyorum oburune giriyor kisin baya azaltiyoruz yine gunduz sürek avları yaparak [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YABAN DOMUZUNA ÇARE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt