YAKITMI YOKSA FİYATMİ

Ynt: YAKITMI YOKSA FİYATMİ

slm....bakın traktörlerin aynı emsalleri arasında yakıt knusundaki farklılık bir birini aldatmaz,farklılık 0labilir,bunda en büyük etken sürücü ve traktöre uyumsuz ekipman dır

gule gule yıkıldım ya massey dunyanın en ucuz yakan traktoru kardes bızde var kullanıyoruz 285 s var bıde 3.085 çift çeker var ama ne new holland yetişiyo yakıtta bunları ne fıat ne ford nede steyr depoları fulleyıp işe baslıyoruz maasey aksama kadar en az 20 lıtre fark atıyo

kırmıtlık link=topic=37670.msg320879#msg320879 date=1294215587' Alıntı:
gule gule yıkıldım ya massey dunyanın en ucuz yakan traktoru kardes bızde var kullanıyoruz 285 s var bıde 3.085 çift çeker var ama ne new holland yetişiyo yakıtta bunları ne fıat ne ford nede steyr depoları fulleyıp işe baslıyoruz maasey aksama kadar en az 20 lıtre fark atıyo yeğen sen bu traktörlerin enjektörlerini nezaman açtırdın her 1000 saatte açılması lazım enjektör memelerinin kontrol edilmesi lazım gerekirse değişmesi lazım ve pompa yakıtı etkiler yakt konusunda kimse idda etmesin masseyle sağlamlık konusunda ben nh ile idda etmem çünkü masseyden daha daynıklıdır rezil kullanmaya gelir amayakıtta asla

slm....bakın traktörlerin aynı emsalleri arasında yakıt knusundaki farklılık bir birini aldatmaz,farklılık 0labilir,bunda en büyük etken sürücü ve traktöre uyumsuz ekipman dır

aynen katılıyorum.

tam tersini soylemıssın aga bızım burda masseyde it canı var derler ama mazotuda ıcer yakıtta massey fıatı 2 ye katlıyor deneme yanılma yontemıyle ogrendık olcerek kullanarak

kırmıtlık link=topic=37670.msg320890#msg320890 date=1294217214' Alıntı:
tam tersini soylemıssın aga bızım burda masseyde it canı var derler ama mazotuda ıcer yakıtta massey fıatı 2 ye katlıyor deneme yanılma yontemıyle ogrendık olcerek kullanarak
bizim burda bi adam nh td65 aldı 4wd adam 4 wd olarak kullanmıyo 2wd kullanıyo valla cok yakıyor dıe bı 480 lıgı var tohumu bıle onla ekdı :D goca oglan hep yatıyor :D

eskı fıatlar mavılerden daha az yakıyo kardes bu bır gercek new holland olarak cıkmaya basladıkdan sonra yakıtta arttı oncekılerde turbo yok daha az yakıyordu