YAMA YAPIMINI BİLEN VAR MI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bay-*s bay-*s bay-*sARKADAŞLAR BEN 3 BOYUT PROGRAMI KULLANIYORUM GÜZEL YAMALAR YAPA BİLİRİM FAKAT ALETİ VEYA ARAÇI YAPTIKTAN SONRA NASIL YAMA OLARAK YÜKLEYECEĞİZ BUNU BİLEN VARSA ANLATSIN SİZE YANE YAMALAR YAPIIM VE PAYLAŞIYIM. :S ??*-s ??*-s ??*-s

güçç*-*eğerki başarırsam burayı yamalarla dolduracama emin olun güçç*-*

örnek bir resim koyuyumda ne kadar cddi oldumu anlayın

Ynt: YAMA YAPIMINI BİLEN VAR MI

öncelikle 3d cizim prog ile sen içimini yap ben geri kalanını araştırp bulurum ayrıca konuyu genel bölüme taşıyorum

bulduğum resimler değil benim sorumun cvp ını alamadım 3d cizim programlarından hangisini biliyorsun===?

Güzel olmuş eline sağlık. ;) Şimdi yaptığın yamayı oyuna nasıl aktaracağını söyliyeyim, bunun için öncelikle Autodesk MAYA adlı programı indireceksin daha sonra aşağıdaki linkte verdiğim I3D Exporter for Maya plug-inini indirip Maya'nın üzerine kuracaksın.gerisinde ise yaptığın çalışmayı cinema 4d 'den dışarıya aktaracaksın.Maya ile açıp, i3d formatında dışarı aktarım yapacaksın. ok-*-s

http://gdn.giants.ch/downloads/maya_i3d_export_4.0.0_win32.zip

biraz uğraş be kardeş yap şunu hem kendini hemde yamalar bölümünü geliştirmiş olursun

OLDU KARDEŞİM BİZDE BUNUN İÇİN UĞRAŞIYOZ BİRAZ DAHA GELİŞTİRECEM BUNU DAHA YAPIM AŞAMASINDA YARDIMLAR İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.

Gerçekten galerideki arabalar süpermiş eline sağlık.Bunları hangi oyunlara koyabiliosun veya istediin oyun koyabilirmiyiz?

arkadaşlar mayayı bulamadım bir tüerlü buldum indirdim fakat kuramadım herhangi ir versiyonu olsa olur demi mayanın.

beyler bunu .i3d ye çevirdikten sonra direk oyuna yama olarak ata biliyozmu daha başka evrelerden geçireceğizmi

birde xml olarak kodlamak gerekiyor sen bana özelden ulaş ben xml kodlamalarını hallederim

OK SANA DÖNECEMDE BU MAYAIN İ3D YAMASINI NASIL KURACMA PLİNGİN İÇİNEMİ ATACAM
Bİ ÇÖZEMEDİM

Bende maya olmadığı için bilmiyorum.sanırsam öyle olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...