Yamalrı Oyuna Yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YAMALARI OYUNUN İÇİNE NASIL ATACAĞIZ VE NE YAPACAĞIZ... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

: Yamalrı Oyuna Yükleme

Yamalar bölümünde bu sorunun cevabı var. Arama yaparsanız bulacağınıza eminim...

Ynt: Yamalrı Oyuna Yükleme

ben oyuna iki tane traktör ekledim ve bir kaçtane ekipman ama traktörlere binmiyo ü ye basıyom traktörün tepesine çıkıyo sonrada düşüyo bi söyleyi verin nasıl olcak

sametyaman link=topic=909.msg45390#msg45390 date=1212769987' Alıntı:
ben oyuna iki tane traktör ekledim ve bir kaçtane ekipman ama traktörlere binmiyo ü ye basıyom traktörün tepesine çıkıyo sonrada düşüyo bi söyleyi verin nasıl olcak
o traktörü satın alman gerek satın aldıktan sonra tekrar dene adam traktöre biner...

ben kış yaması eklemıstım cok abes oldu kışın ortasında bugday hasatı yapıom:D gerı donusu ıcın yardım ıstıorum

geweze_dj link=topic=909.msg45600#msg45600 date=1212823940' Alıntı:
ben kış yaması eklemıstım cok abes oldu kışın ortasında bugday hasatı yapıom:D gerı donusu ıcın yardım ıstıorum

Kış yamasını upload et linkini buraya koy, ben sana eski haline getirmen için yardım edeceğim.

buradan ındırdım ben zaten ama nerden oldugunu hatırlamıorum
Mustaf-a Eskisehiri link=topic=909.msg47360#msg47360 date=1213193082' Alıntı:
Kış yamasını upload et linkini buraya koy, ben sana eski haline getirmen için yardım edeceğim.

ben o yamayı da buradan ındırmıstım ama neyın ne oldugunu bılmıorum tam olarak da nerden almıstım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...