PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
yangına benzin dökmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1423312" data-attributes="member: 90649"><p>Yahu medyanın sizi zehirlenmesini bir engelleyin be güzel abim böyle yaşanmaz. Yok Virüsten kork, ABD'den kork yok Rusya'dan kork. Veriyorlar gazı zihnen işgal ediyorlar sizi.</p><p></p><p>Bir araştırın tarafsız ne oluyor ne bitiyor bir bakın.</p><p></p><p>Dünya eski dünya değil. Kullanın şu interneti. Çevirin yazıları, inin kaynak bilgilere. Onun bunun ne söylediğine değil sizin mantığınıza ne oturuyor bir anlatın. TV'den izlemekle olmaz bu işler. Onlar hep propaganda.</p><p></p><p>Yıllardır kafanıza çakılan o propaganda putlarını kırmak kolay değil anlıyorum. Lakin o inançlarınızı kırmadan gerçekleri göremezsiniz.</p><p></p><p>Rusların bir atımlık canı var. İstense çok kolay halledilir, Batı zaiyatsız bitirme peşinde onları. Ben Batı yanlısı değilim. Olanı yazıyorum putunuza işemişim gibi cephe alıyorsunuz. Ya Rusya sınır kenti Harkovu Alamadı daha binlerce askeri imha edildi rezil oldu. Yüzlerce kanıt var izlyoruz. Ama Hala Rusya diyorsunuz.</p><p></p><p>Bakın bu ülkeler Rusya'yı imha etmek için sabırsızlanıyor yıllardır. Bu gece uçaklarını vermeye başladılar Ukrayna'ya. </p><p>Rusya bunlara saldırsa daha büyük darbe yiyecek. </p><p></p><p>İntihar saldırısı yapmaları hep bundan. Biran önce almalılar ama olmuyor olmaz. Bunları hesaplamadan yapılan her iş hatalı kalır. </p><p></p><p>Burada Türkiye en avantajlı konuma geçecek, bitirici darbe biz olmadan atılamaz. </p><p></p><p>Biraz bu ülkeye güvenin, keyfini çıkarın güzel abim. Korkacak bişey yok. </p><p></p><p>[ATTACH=full]68086[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1423312, member: 90649"] Yahu medyanın sizi zehirlenmesini bir engelleyin be güzel abim böyle yaşanmaz. Yok Virüsten kork, ABD'den kork yok Rusya'dan kork. Veriyorlar gazı zihnen işgal ediyorlar sizi. Bir araştırın tarafsız ne oluyor ne bitiyor bir bakın. Dünya eski dünya değil. Kullanın şu interneti. Çevirin yazıları, inin kaynak bilgilere. Onun bunun ne söylediğine değil sizin mantığınıza ne oturuyor bir anlatın. TV'den izlemekle olmaz bu işler. Onlar hep propaganda. Yıllardır kafanıza çakılan o propaganda putlarını kırmak kolay değil anlıyorum. Lakin o inançlarınızı kırmadan gerçekleri göremezsiniz. Rusların bir atımlık canı var. İstense çok kolay halledilir, Batı zaiyatsız bitirme peşinde onları. Ben Batı yanlısı değilim. Olanı yazıyorum putunuza işemişim gibi cephe alıyorsunuz. Ya Rusya sınır kenti Harkovu Alamadı daha binlerce askeri imha edildi rezil oldu. Yüzlerce kanıt var izlyoruz. Ama Hala Rusya diyorsunuz. Bakın bu ülkeler Rusya'yı imha etmek için sabırsızlanıyor yıllardır. Bu gece uçaklarını vermeye başladılar Ukrayna'ya. Rusya bunlara saldırsa daha büyük darbe yiyecek. İntihar saldırısı yapmaları hep bundan. Biran önce almalılar ama olmuyor olmaz. Bunları hesaplamadan yapılan her iş hatalı kalır. Burada Türkiye en avantajlı konuma geçecek, bitirici darbe biz olmadan atılamaz. Biraz bu ülkeye güvenin, keyfini çıkarın güzel abim. Korkacak bişey yok. [ATTACH type="full"]68086[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
yangına benzin dökmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt