PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Yaparak gübrelerinin bu sene kullanımı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1208556" data-attributes="member: 54456"><p>Arkadaşlar bunse bizim biölgemizde arpalar ve buğdaylar aşırı şekilde gelişme gösterdi.Senelerce aynı miktar attığımız tohum aynı miktar yaptığımız gübreleme şuan bizi skıntıya soktu.Yıl ılıman geçtiği için sıkda arpalar.Şuan size danışmak istediğim.Ot ilaçlarını attım ama yanında amino asit çinko potasyum magnezyum kullandım.otların ölmesinde sorun yok.Şuan boylu olan arpayı yatmaya meyilli olan arpayı dahadamı boylandırır.Yanlışmı yaptık yaprak gübrelerini atmakta.Amino asit bitikiyi dahada boylandırımı yoksa bitkiye şu zamanda zararmı verir.İkinci uygulama pas ilacına girecem opramax atıcam.</p><p></p><p>Opera maxın yanında hiç bir yaprak gübresi kullanmayalımmı yoksa yeniden potasyum nitrat magnezyum gibi elementleri kullanalımmı.Önmli olarak amino asit atmayalımmı?</p><p></p><p>Amino asit şuan boylu olan arpada atılmamasımı gerekiyordu.Ne yapmalıyız fikierlenize ihtiyacım var...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1208556, member: 54456"] Arkadaşlar bunse bizim biölgemizde arpalar ve buğdaylar aşırı şekilde gelişme gösterdi.Senelerce aynı miktar attığımız tohum aynı miktar yaptığımız gübreleme şuan bizi skıntıya soktu.Yıl ılıman geçtiği için sıkda arpalar.Şuan size danışmak istediğim.Ot ilaçlarını attım ama yanında amino asit çinko potasyum magnezyum kullandım.otların ölmesinde sorun yok.Şuan boylu olan arpayı yatmaya meyilli olan arpayı dahadamı boylandırır.Yanlışmı yaptık yaprak gübrelerini atmakta.Amino asit bitikiyi dahada boylandırımı yoksa bitkiye şu zamanda zararmı verir.İkinci uygulama pas ilacına girecem opramax atıcam. Opera maxın yanında hiç bir yaprak gübresi kullanmayalımmı yoksa yeniden potasyum nitrat magnezyum gibi elementleri kullanalımmı.Önmli olarak amino asit atmayalımmı? Amino asit şuan boylu olan arpada atılmamasımı gerekiyordu.Ne yapmalıyız fikierlenize ihtiyacım var... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Yaparak gübrelerinin bu sene kullanımı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt