PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yardimci olur musunuz disk tiller
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Edirneci22" data-source="post: 1149706" data-attributes="member: 76866"><p>ben bugun campara aldim 28 li ancak 32 ile takas yapmak isteyen amca birak takasi al parayi ver mali dedi hayirlisi oldu 3 5 bizde kazandik teseduf uzeri ziraat bankasi satis danismanim sevdigimiz bir abimiz ugradi mekanimiza birak ugrasma al bi 20 li tabiri potinger disk tiller al dedi babasi oyle yapmis onada tumo8095 almistik 5 ay once rahat et cok guzel calisiyor dedi . simdi madem niyet ciddi bi o eksik ekipman garajinda tam olsun hangi marka kacli veya lastik yada yay secenegi ayrintili bir bilgilendirir misiniz bu arada mf agirliklarim da gitti amcaya soz verdim 3 one 3 arkaya monte etcem ama ticatet oldu iyi oldu bir binlik kâr ettik sanirim </p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Edirneci22, post: 1149706, member: 76866"] ben bugun campara aldim 28 li ancak 32 ile takas yapmak isteyen amca birak takasi al parayi ver mali dedi hayirlisi oldu 3 5 bizde kazandik teseduf uzeri ziraat bankasi satis danismanim sevdigimiz bir abimiz ugradi mekanimiza birak ugrasma al bi 20 li tabiri potinger disk tiller al dedi babasi oyle yapmis onada tumo8095 almistik 5 ay once rahat et cok guzel calisiyor dedi . simdi madem niyet ciddi bi o eksik ekipman garajinda tam olsun hangi marka kacli veya lastik yada yay secenegi ayrintili bir bilgilendirir misiniz bu arada mf agirliklarim da gitti amcaya soz verdim 3 one 3 arkaya monte etcem ama ticatet oldu iyi oldu bir binlik kâr ettik sanirim [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yardimci olur musunuz disk tiller
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt