Yardımlaşma örneği.

36fabdfd-04d2-49fc-9c8b-dfd4e672dc54.jpgIMG_7667.JPGIMG_7666.JPGIMG_7665.JPG4f886ebf-6fed-4ed9-be69-22c98e2d92b0.jpg

Arkadaşlar ellerinize saglik dün bizim burdada topladik inşallah bugün ulastiracagiz herkes imkani oldugu kadar 5 balya 10 balya 50balya verirse en azindan hayvanların kışlık ihtiyaci toplanacaktir

Aynen arkadaşlar gün birlik beraberlik günüdür. Trakklüp yönetimine sesleniyorım. Şu reklamlardan vs den gelir varsa yardım elini uzatın derim. Akmasada damlar.

Arkadaşlar ben anlayamadım olayı birisi aydınlatabilir mi beni? Belki bizlerinde bi yardımı dokunur. Kimlere ne için yardım ediliyor? Sorun ne tam olarak?

Arkadaşlar ben anlayamadım olayı birisi aydınlatabilir mi beni? Belki bizlerinde bi yardımı dokunur. Kimlere ne için yardım ediliyor? Sorun ne tam olarak?
edirne havsa ilçesi oğulpaşa köyüne sel geldi ve 600 hayvan telef oldu 1 kişi öldü 69 hane zarar gördü bazı evler yikildi hayvan yemleri falan suyla gitti