PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YARDIMMMM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dewrimdewrim" data-source="post: 1374265" data-attributes="member: 80470"><p>Bizim köyde 10 tane var zaten 30 hane bı köy ve hayvancılık çok yoğun yapılıyor neredeyse hepsi balya da dahil her işte koşuluyor ama hiç birinde bı arizayla karşılaşan olmadı bir tanesi hariç o da 2014 model yeni tip kaportacı 8195 ondada arkada bı dişli kırdı onun dışında hiç arıza duymadım ki yoğun kullanılıyor bizimki hariç 100000 dönüm arazi var köyde 30 -40 oluncada millette arazi çok pulluk kulturvator balya makinesi ne gelirse aklına kepçe hariç yanj kepçe takip kullanan görmedim gübre doldurma kepçesi dışında ama arızada duymadım tabi temiz bişey bulup titiz kullanmak lazım bizim köyün adamı bakımı filan yaptırır yağına suyuna bakar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dewrimdewrim, post: 1374265, member: 80470"] Bizim köyde 10 tane var zaten 30 hane bı köy ve hayvancılık çok yoğun yapılıyor neredeyse hepsi balya da dahil her işte koşuluyor ama hiç birinde bı arizayla karşılaşan olmadı bir tanesi hariç o da 2014 model yeni tip kaportacı 8195 ondada arkada bı dişli kırdı onun dışında hiç arıza duymadım ki yoğun kullanılıyor bizimki hariç 100000 dönüm arazi var köyde 30 -40 oluncada millette arazi çok pulluk kulturvator balya makinesi ne gelirse aklına kepçe hariç yanj kepçe takip kullanan görmedim gübre doldurma kepçesi dışında ama arızada duymadım tabi temiz bişey bulup titiz kullanmak lazım bizim köyün adamı bakımı filan yaptırır yağına suyuna bakar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YARDIMMMM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt