PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YAŞ SEBZE MEYVE ÜRETİMİNDEN VERİM ALAN VARMI YAZ SEZONUNDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1238755" data-attributes="member: 78170"><p>Biz sebze olarak yeşil fasulye ile uğraşırız bizim için diğer seneden farkı yok haftada 1200 kg fasülye topluyoruz 3 dekar yerden </p><p>Farklı olarak domates denedik onuda fide geldi 20 gün yağmur yağdı 3 bin fideden 500 tanesi ancak yeşerdi rakım 1600 domates 10 gündür hasat ediliyor domates pazarda 2.5 tl fasülye 3 ile 4 TL arasında değişiyor bu sene ortalama 3.5 TL ye satıyoruz </p><p>Salatalık yok bizde ama farklı olarak yan gelir adına Allah izin verirse malçlama makinası alıp kavun karpuz denemeye niyetim var bu sene yapacaktım ama kısmet olmadı </p><p>Sebzenin parası güzeldir adamın her zaman elinden tutar </p><p>Bir başka sebze çeşidi olarak patates tarımı yapıyoruz onuda daha dökmeden belli birşey demek zor verimi güzel olur tahminimce ama fiyat sezonda ne olur bilemiyorum</p><p>Güzel bir konu olmuş teşekkürler ederim ama pek katılım yok[ATTACH]30619[/ATTACH][ATTACH]30620[/ATTACH][ATTACH]30621[/ATTACH][ATTACH]30622[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1238755, member: 78170"] Biz sebze olarak yeşil fasulye ile uğraşırız bizim için diğer seneden farkı yok haftada 1200 kg fasülye topluyoruz 3 dekar yerden Farklı olarak domates denedik onuda fide geldi 20 gün yağmur yağdı 3 bin fideden 500 tanesi ancak yeşerdi rakım 1600 domates 10 gündür hasat ediliyor domates pazarda 2.5 tl fasülye 3 ile 4 TL arasında değişiyor bu sene ortalama 3.5 TL ye satıyoruz Salatalık yok bizde ama farklı olarak yan gelir adına Allah izin verirse malçlama makinası alıp kavun karpuz denemeye niyetim var bu sene yapacaktım ama kısmet olmadı Sebzenin parası güzeldir adamın her zaman elinden tutar Bir başka sebze çeşidi olarak patates tarımı yapıyoruz onuda daha dökmeden belli birşey demek zor verimi güzel olur tahminimce ama fiyat sezonda ne olur bilemiyorum Güzel bir konu olmuş teşekkürler ederim ama pek katılım yok[ATTACH]30619._xfImport[/ATTACH][ATTACH]30620._xfImport[/ATTACH][ATTACH]30621._xfImport[/ATTACH][ATTACH]30622._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YAŞ SEBZE MEYVE ÜRETİMİNDEN VERİM ALAN VARMI YAZ SEZONUNDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt