PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YAŞ SEBZE MEYVE ÜRETİMİNDEN VERİM ALAN VARMI YAZ SEZONUNDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kerem.donmez" data-source="post: 1238759" data-attributes="member: 74730"><p>Bende sera üretimi var 1.5 -2 yıldır pazarcılık yapmaya başladık kendimiz üretip satıyoruz yerlemiz hep esnaftan alma baba yerler bu sene çok değişik bi sezon domatesi kendim yapamıyorum halle çalışıyorum pembe domatesi cuma alıyorum 3.5 p.tesi 4 oluyo bazen dahada düşüyo iniyo felan fişman tezgahta oembe max 5 lira zaten biberlerda hastalık var bu sene bizim bölgede değil tüm türkiyide gibi tahminim o yönde herkez öyle diyor ama bana göre bu sene biber piyasası düşük 5 lira arası toptan 2.5-3 fasulye kararınca gidiyor toptana satmadım hiç ama bizim fasulyeyi 8 lira arasi tezgahta satıyorum barbunya yeşili cinsi salat bu sene çok hareketli bi gunde 1 1.5 lira oynabiliyo fiyatları salatada fiyatlar toptan bu sene 2 den aşa düşmedi tezgahta 2.5/3/3.5 seyretti bu sene uretim maliyetli oldu ama ona nazaran fiyatlarda biraz yüz güldürdü benim tek düsündugum bu sene domates ureten pek kazanamadi gibi hastalık cokme cok olmus diye soyluyolar..</p><p>Not fasulye cinsiniz nedir guzele benziyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kerem.donmez, post: 1238759, member: 74730"] Bende sera üretimi var 1.5 -2 yıldır pazarcılık yapmaya başladık kendimiz üretip satıyoruz yerlemiz hep esnaftan alma baba yerler bu sene çok değişik bi sezon domatesi kendim yapamıyorum halle çalışıyorum pembe domatesi cuma alıyorum 3.5 p.tesi 4 oluyo bazen dahada düşüyo iniyo felan fişman tezgahta oembe max 5 lira zaten biberlerda hastalık var bu sene bizim bölgede değil tüm türkiyide gibi tahminim o yönde herkez öyle diyor ama bana göre bu sene biber piyasası düşük 5 lira arası toptan 2.5-3 fasulye kararınca gidiyor toptana satmadım hiç ama bizim fasulyeyi 8 lira arasi tezgahta satıyorum barbunya yeşili cinsi salat bu sene çok hareketli bi gunde 1 1.5 lira oynabiliyo fiyatları salatada fiyatlar toptan bu sene 2 den aşa düşmedi tezgahta 2.5/3/3.5 seyretti bu sene uretim maliyetli oldu ama ona nazaran fiyatlarda biraz yüz güldürdü benim tek düsündugum bu sene domates ureten pek kazanamadi gibi hastalık cokme cok olmus diye soyluyolar.. Not fasulye cinsiniz nedir guzele benziyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YAŞ SEBZE MEYVE ÜRETİMİNDEN VERİM ALAN VARMI YAZ SEZONUNDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt