PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
YAVAŞ YAVAŞ BAKIM BAŞLAR SANAYİ VAKTİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1270373" data-attributes="member: 76177"><p>Allah razı olsun teşekkür ederim aynen yavaş yavaş hazırlanalım dedik ileriye doğru köyde işler sıkışacak en azından makinayı aradan çıkartayım dedim 8066 güzel makina sorunsuz aynen tek eksiği kabin onuda sordun kliması iç alt döşemesi falan 10 bini buluyor bende babama bunu verelim orjinal kabinli bi L95 alalım diyorum ama ikna olmuyor L95 8066 nın yerini tutamaz diyor bende ikiside aynı motor aynı marka ne farkı var diyorum koy bakalım ikisinide internete satılık diye hangisi önce satılacak iki gün de 8066 yı alırlar elinden diyor aslında haklı yıl başında koymuştum sahibindene 60 bin yazmıştım ertesi gün Gaziantep ten galeri aradı gelip alalım abi dedi ama babam ikna olmadı hala olmuyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1270373, member: 76177"] Allah razı olsun teşekkür ederim aynen yavaş yavaş hazırlanalım dedik ileriye doğru köyde işler sıkışacak en azından makinayı aradan çıkartayım dedim 8066 güzel makina sorunsuz aynen tek eksiği kabin onuda sordun kliması iç alt döşemesi falan 10 bini buluyor bende babama bunu verelim orjinal kabinli bi L95 alalım diyorum ama ikna olmuyor L95 8066 nın yerini tutamaz diyor bende ikiside aynı motor aynı marka ne farkı var diyorum koy bakalım ikisinide internete satılık diye hangisi önce satılacak iki gün de 8066 yı alırlar elinden diyor aslında haklı yıl başında koymuştum sahibindene 60 bin yazmıştım ertesi gün Gaziantep ten galeri aradı gelip alalım abi dedi ama babam ikna olmadı hala olmuyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
YAVAŞ YAVAŞ BAKIM BAŞLAR SANAYİ VAKTİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt