Yayın yasağı getirilen sthill reklamı :)

Bakımını yapmazsan,çalıştırmayı bilmezsen olacağı bu.
Cansız,kendini savunamayan,niçin çalışmadığını veya bozulduğunu anlatması mümkün olmayan bir makinayı baltayla dövüyor.Altı-yedi katı fiyata satılan başka bir markayı almamız gerektiğini kameralar eşliğinde anlatıyor.O makinadan sıçrayan parçalar etraftakilerin gözünü çıkarsaydı veya biryerini koparsaydı görürdüm halini.
Bir-iki aydır çalıştırmadığım max-extra'm bu hafta bir kerede çalıştı.Zehir gibi odun kesti.Körlenen zincirini 35 TL verip en iyisi ile değiştirdikten sonra jilet oldu jilet.Testereyi yağlayan kısma başkaları traktörlerden çıkan yanık yağı koyarken ben 20-50 helix koyuyorum,yağ oranını tıbbi enjektörle ayarlıyorum,kaliteli 2 zamanlı motor yağı alıyorum o ayrı mesele tabii.

stihl.
ms 160 var bendede miniğin yapmadığı iş yok.
cemal abi benzine yağ katkısını enjektörle nasıl neye göre yapıyorsun.

1/25. 500 mlt benzine enjektörle 20 mlt yağ koyup çalkalıyorum ,oradan testerenin deposuna.
Ormancı olup orman idaresine ihaleyle odun kesmedikten sonra, amatörlerin (maddi durumları ne olursa olsun) 2-3 bin liralık makinalar edinmesi garibime gidiyor.Ormancınında 300-500 liralık makinalarla çalışmasını garipserim.Görüş bildirmek güzeldir.

1/25. 500 mlt benzine enjektörle 20 mlt yağ koyup çalkalıyorum ,oradan testerenin deposuna.
Ormancı olup orman idaresine ihaleyle odun kesmedikten sonra, amatörlerin (maddi durumları ne olursa olsun) 2-3 bin liralık makinalar edinmesi garibime gidiyor.Ormancınında 300-500 liralık makinalarla çalışmasını garipserim.Görüş bildirmek güzeldir.

Abi bende 97 model sthill var hala rahat çalışıyor 4 defadan fazla çekmem soğukken bile 97 de 500 liraya almıştık :D :D ozaman kuraklı inşaası vardı bizimde bir kavaklık vardı 200 e yakın kavak kestik traktör gövdesi gibi söğütleri kestik tahta dildirmek için lazımdı yani ;) ucuz makine ile çok zor.