PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yaylı Kültivatör döner tırmık merdaneli (Aysan)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erenturaci" data-source="post: 1163023" data-attributes="member: 78252"><p>Merhabalar arkadaşlar ben aranıza İzmir Bergama'dan yeni katıldım. Tarlam 20 dönüm kadar. Çiftçi' lik işi ile bu sene uğraşmaya başladım. Bende şu anda traktör olarak Massey Ferguson 135 var bu sene yeni 9 lu kaz ayağı, 400 Lt parlayan ilaç makinesi, Önal gübre serpme makinesi, Adrimak 3'lü toprak altı gübre makinesi, ara çapa makinesi 2 tane ikili pulluk aldım ve bu sene pamuk ekimi yaptık. Şu anda gelecek sene için Yaylı Kültivatör döner tırmık merdaneli (Aysan) Türkaysan marka ege sebat çekiçkesen 24'lü diskaro, 54 diş 3m'lik tırmık, sürgü ve ayrıca 70 beygirlik Steyr 8073 yada Başak 2073 almak istiyorum sizden bu konuda yardım istiyorum marka vs.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenturaci, post: 1163023, member: 78252"] Merhabalar arkadaşlar ben aranıza İzmir Bergama'dan yeni katıldım. Tarlam 20 dönüm kadar. Çiftçi' lik işi ile bu sene uğraşmaya başladım. Bende şu anda traktör olarak Massey Ferguson 135 var bu sene yeni 9 lu kaz ayağı, 400 Lt parlayan ilaç makinesi, Önal gübre serpme makinesi, Adrimak 3'lü toprak altı gübre makinesi, ara çapa makinesi 2 tane ikili pulluk aldım ve bu sene pamuk ekimi yaptık. Şu anda gelecek sene için Yaylı Kültivatör döner tırmık merdaneli (Aysan) Türkaysan marka ege sebat çekiçkesen 24'lü diskaro, 54 diş 3m'lik tırmık, sürgü ve ayrıca 70 beygirlik Steyr 8073 yada Başak 2073 almak istiyorum sizden bu konuda yardım istiyorum marka vs. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yaylı Kültivatör döner tırmık merdaneli (Aysan)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt