PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yazılımla beygir gücü yükseltme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Servet Karadeniz" data-source="post: 1458105" data-attributes="member: 102114"><p>Baki kardeşim selamlar bende 2017 same Explorer 3 90 var traktörün gaz tepkimesi çok kötü, hidrolik derinlik ayarı hassasiyeti berbat, 4lu 12 numara alpler pulluk ile takviye 3 ile sürüm yapabiliyorum çekişi hiç hoşuma gitmiyor. Takviye 4 ile sürüm yapmak imkansız. Daha önce explorer 70 vardı hava soğutmalı arasında fark çok az desem yalan olmaz. Yeni yazılım ile gaz tepkimesine çözüm bulabildin mi? Servise regle ayarı yapalım diyorum gerek yok diyor, siz hiç ayar yaptırdınız mi? 70 likte arıza nedir bilmiyorduk, bu 90 likta sorunlar bitmiyor vites dislillerini kırmış hepsi değişti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Servet Karadeniz, post: 1458105, member: 102114"] Baki kardeşim selamlar bende 2017 same Explorer 3 90 var traktörün gaz tepkimesi çok kötü, hidrolik derinlik ayarı hassasiyeti berbat, 4lu 12 numara alpler pulluk ile takviye 3 ile sürüm yapabiliyorum çekişi hiç hoşuma gitmiyor. Takviye 4 ile sürüm yapmak imkansız. Daha önce explorer 70 vardı hava soğutmalı arasında fark çok az desem yalan olmaz. Yeni yazılım ile gaz tepkimesine çözüm bulabildin mi? Servise regle ayarı yapalım diyorum gerek yok diyor, siz hiç ayar yaptırdınız mi? 70 likte arıza nedir bilmiyorduk, bu 90 likta sorunlar bitmiyor vites dislillerini kırmış hepsi değişti. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yazılımla beygir gücü yükseltme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt