YediTepe11 ~~ Namıdeğer BenGeldim11 Alırım Dedim İnanmadınız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evet öncelikle 1 senenin ardından bazı iftiralar kalbime oturdu yok işte yalancısın felan dendi arkadaşlar baştan class alıcaktık felan her neyse o konulara girmiyorum . Sadece siteden ayrıldıktan 1 ay sonra aldığımız 2009 model Fent vario 936 resmini atmaya geldim isteyen inanır isteyen inanmaz . ben bu makineyi bileciğe sokucam dedimde herkez gülmüştü kahvenin önüne cekince herkez gözlerini acıp bana baktı. Alırım dedim inanmadınız . Makine Bilecik/İkizce köyünde calısıyor .
Resim:

resim bugun cekildi iyi günler tüm site halkına hayırlı işler . Amacım kimseyi kücük düşürmek değil azimle sıçan taş deler arkadaşlar az medin kazanın ..

Ynt: YediTepe11 ~~ Namıdeğer BenGeldim11 Alırım Dedim İnanmadınız .

hayırlı olsun. güle güle kullanın. plaka neresi?

Lütfen bu tarz konular açıp gereksiz ortam kirliliği yaratmayalım. Bu fotoğraf sitemiz üyelerinden Poyrazlı Salih ' e aittir. Ankara ' daki tarla gününde bizzat kendisi çekmiştir. Ayrıca traktör Almanya ' dan özel deneme gösterisi için gelmiştir. Üzerindeki plakada Almanya plakasıdır. Bari fotoğraf alıyorsunuz, başka bir siteden alıp koyun...:D Konuyu kitliyorum...!!!!

http://www.trakkulup.net/fotograflar-(cekimler)-349/fendt-tarla-gunu-fotolari-(baskentpolatli)-936-vario/

;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Bir de köşeye adını koymuşsun :D Azim konusunda hemfikiriz de sen taşı delmekte değil hava atmaya çalışmakta azimlisin :D

Fendin Dadı başga :D ;D
atıyon destekli at be insafsız :D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...