Burayı Kasım ayı başında ekmiştim bu kadar olacağını tahmin etmiyordum çünkü hem ekime geç kaldım hemde tarla fazla güneş almıyor. Bakalım hayırlısı
Bereketli olsun,çıkışı güzel duruyor , komşularda ekti görüyorum güzel yem bitkisi , soğuk demek sizin oralar, bizde diz boyunu geçti çiçek göstermeye başladı.
Eyvallah teşekkürler. Cinsini bilmiyorum valla geçen sene almıştım devam ediyorum. Geçen sene yağmurda n dolayı tohumluğa kalmıştı satana kadar......Hayırlı bereketli olsun. Tohum ne bu arada. Ekmen tarımın taşkent yem bezelyesini eken var mı forumda?
Bereketli olsun, sicaklari gordukce buyur onlar
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olur olur bende karar veremedim ortamı biçsem taneyemi.ben de sulasam mi sulamasam mi ikileminde kaldim, en gec 1 mayis gibi bicmem gerekiyor, simdi sulasam ne kadar buyuyebilir ki diye kara kara dusunuyorum. Ote yandan bugday arpa su bekliyor, bu arada olup olmayacagini bilmedigim bezelyeyi ne yapacagiz bilmiyorum...
Sağol nail abi bi daha ekmiştim bende bu gidişleBereketli olsun, Maşallah sizin bezelyeler düzgün, az önce dolaştım bende bezelye deneme tarlasını, bezelyenin 3 katı yabancı ot var, resim çekip atmaya utandım.![]()
Bizimki 3 gün önce biçilip silaj yapıldı.![]()
Bereketli olsun Hocam kaç dönüm konya dönümü degil bizim dönüm usulü 1000 m2
Ne kadar çıktı
Aleykümselam maşallah çok güzelEkli dosyayı görüntüle 11387 Ekli dosyayı görüntüle 11388selamun aleykum bud a benim bu hafta biçilecek bezelye fiğ tritikale bugday karısımı
döneme 30 balye veya daha fazla verir burasıBizimki 3 gün önce biçilip silaj yapıldı.![]()
Ali sizin orada biçime gelmiş biz en az bir buçuk ay daha seyrederiz![]()
![]()
![]()
![]()
Bunlar da benim yem yem bezelyeleri. Bu ayın sonunda biçmeyi düşünüyoruz.
Aynen abi az kaldı artık. 20 mayıstan sonra biçeceğiz. Ancak hava durumu ara ara yağmur gösteriyor.Aleykümselam maşallah çok güzel
döneme 30 balye veya daha fazla verir burası
Ali sizin orada biçime gelmiş biz en az bir buçuk ay daha seyrederiz
Maşallah Elvan güzel olmuş bereketli olsun.