PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sailor1988" data-source="post: 1345600" data-attributes="member: 88489"><p>Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Hepiniz değerli yorumlarda bulunmuşsunuz. Ben hali hazırda zaten makine mühendisiyim yani makinelerin içinde geçti ömrüm kaynak ve torna da kullanabilirim elektrik den de anlarım. Yaptığım işi bırakmak istiyorum ceza evi gibi bir hayat. Dükkan alıp kiraya vermek istiyordum ama malum bir corona çıktı dünya dengelerini değiştirdi ne kiracı kaldı ne birşey. Bundan sonra insanların dükkanlar yerine internetten alışveriş yapacağını düşünüyorum dükkan almak yerine yabancı olmadığım meslek tarla alıp işlemek istedim. Yoncadan sebep ise tek başıma balya taşıma haric tüm işini tek başıma yapabilirim ve satmada problem olmadığını gördüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 100 dekar ortalama 20 balya ve salihli koşullarında 6-7 biçim gibi hesap ediyorum bu da nerden baksan 250 bin tl bırakır yılda yanlışmıyım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sailor1988, post: 1345600, member: 88489"] Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Hepiniz değerli yorumlarda bulunmuşsunuz. Ben hali hazırda zaten makine mühendisiyim yani makinelerin içinde geçti ömrüm kaynak ve torna da kullanabilirim elektrik den de anlarım. Yaptığım işi bırakmak istiyorum ceza evi gibi bir hayat. Dükkan alıp kiraya vermek istiyordum ama malum bir corona çıktı dünya dengelerini değiştirdi ne kiracı kaldı ne birşey. Bundan sonra insanların dükkanlar yerine internetten alışveriş yapacağını düşünüyorum dükkan almak yerine yabancı olmadığım meslek tarla alıp işlemek istedim. Yoncadan sebep ise tek başıma balya taşıma haric tüm işini tek başıma yapabilirim ve satmada problem olmadığını gördüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 100 dekar ortalama 20 balya ve salihli koşullarında 6-7 biçim gibi hesap ediyorum bu da nerden baksan 250 bin tl bırakır yılda yanlışmıyım? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt