PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1345658" data-attributes="member: 25443"><p>Sen makine mühendisi hemde tecrubeli belkide aranan bir mühendis</p><p>Mühendis onun asaleti var onuru var herkes yapamaz onun yapacağı işleri</p><p>Ben çiftçiyim hayvanciyim 50 yaşındayim hsyvanin gözüne baktim 50 yil anlarım durumunu , bir okadar da toprakla uğraştım</p><p>Ama ciftciliğin hiç asaleti onuru yokmu hemen herkes yapabilirmi </p><p>Hic egitim almadan hiç çıraklık kalfalık sürecinden geçmeden </p><p>Anlatamiyoruz...</p><p>Allah kolaylık versin isterim başarılı ol vatana millete faydalı ol</p><p>İsterim parana kendine zarar verme vatana millete zarar verme</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1345658, member: 25443"] Sen makine mühendisi hemde tecrubeli belkide aranan bir mühendis Mühendis onun asaleti var onuru var herkes yapamaz onun yapacağı işleri Ben çiftçiyim hayvanciyim 50 yaşındayim hsyvanin gözüne baktim 50 yil anlarım durumunu , bir okadar da toprakla uğraştım Ama ciftciliğin hiç asaleti onuru yokmu hemen herkes yapabilirmi Hic egitim almadan hiç çıraklık kalfalık sürecinden geçmeden Anlatamiyoruz... Allah kolaylık versin isterim başarılı ol vatana millete faydalı ol İsterim parana kendine zarar verme vatana millete zarar verme [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt