PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sailor1988" data-source="post: 1345672" data-attributes="member: 88489"><p>Şöyle anlatayım güzel kardeşim. Bu dünyada hangi işi yaparsan yap ama sonunda bir patron olabilmen gerek. Kural bu sen bir fabrikada asgari ücrete çalışarak fabrikatör olamazsın ama bir araba tamircisinin yanımda çalışarak dükkan sahibi olabilirsin. 32 yaşındayım 17 yaşından beri yurt dışındayım okudum çalıştım bir para biriktirdim çalıştığım sektörde bu sermaye ile patron olamıyorsun o zaman da sektör değiştirmek gerekiyor. Köylü çocuğuyum makineciyim kaynak torna mekanik tamir ve elektrikten anlıyorum işe yaramaz ama iyi ingilizce az rusca biliyorum. Sen benim yerimde olsan ne yapardın ? izmirde o fiyata arazi bulunmaz ama manisa ilçelerinde var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sailor1988, post: 1345672, member: 88489"] Şöyle anlatayım güzel kardeşim. Bu dünyada hangi işi yaparsan yap ama sonunda bir patron olabilmen gerek. Kural bu sen bir fabrikada asgari ücrete çalışarak fabrikatör olamazsın ama bir araba tamircisinin yanımda çalışarak dükkan sahibi olabilirsin. 32 yaşındayım 17 yaşından beri yurt dışındayım okudum çalıştım bir para biriktirdim çalıştığım sektörde bu sermaye ile patron olamıyorsun o zaman da sektör değiştirmek gerekiyor. Köylü çocuğuyum makineciyim kaynak torna mekanik tamir ve elektrikten anlıyorum işe yaramaz ama iyi ingilizce az rusca biliyorum. Sen benim yerimde olsan ne yapardın ? izmirde o fiyata arazi bulunmaz ama manisa ilçelerinde var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt