PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yunus sarı" data-source="post: 1345770" data-attributes="member: 85293"><p>Sulu tarım yapacaksan bence ilk yonca dan başlama buğday - arpa ek sonrasında mısır ek. Yeraltı sulaması yapmak istemenin sebebi tek başına işlerini halletmek istemen. Satın almaktansa İlk önce kiralamak ile başla denemiş görmüş olursun hem güzelliklerini hem sıkıntılarını tecrübe etmiş olursun.</p><p>Yonca ilk sene çok para kazandırmaz. Kiralamak istenildiğinde minimum 5 yıl kiralaman gerekir.</p><p></p><p>Ben 7.5 dönüm yonca ektim bu sene daha dün ilk balyayı aldım tarladan. Küsküt otu çıkınca uğraştırdı. Bu sene 50 dönüm kiralıyıp arpa veya buğday ekimi yapıp ardından Silajlık mısır ekmeyi planlıyorum. Şimdiye kadar arpa ve buğday diktim Yoncayı ilk defa bu yıl ektim.</p><p>Size tavsiyem ilk sene kiralayıp tarım işine başlamanız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yunus sarı, post: 1345770, member: 85293"] Sulu tarım yapacaksan bence ilk yonca dan başlama buğday - arpa ek sonrasında mısır ek. Yeraltı sulaması yapmak istemenin sebebi tek başına işlerini halletmek istemen. Satın almaktansa İlk önce kiralamak ile başla denemiş görmüş olursun hem güzelliklerini hem sıkıntılarını tecrübe etmiş olursun. Yonca ilk sene çok para kazandırmaz. Kiralamak istenildiğinde minimum 5 yıl kiralaman gerekir. Ben 7.5 dönüm yonca ektim bu sene daha dün ilk balyayı aldım tarladan. Küsküt otu çıkınca uğraştırdı. Bu sene 50 dönüm kiralıyıp arpa veya buğday ekimi yapıp ardından Silajlık mısır ekmeyi planlıyorum. Şimdiye kadar arpa ve buğday diktim Yoncayı ilk defa bu yıl ektim. Size tavsiyem ilk sene kiralayıp tarım işine başlamanız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yeni çiftçi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt