PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ ÇİĞSÜT FİYATI, SÜTÇİFTLİĞİNDE KAZANÇ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CELAL KARABULUT" data-source="post: 1425759" data-attributes="member: 44592"><p>Bizim ülkemizdeki ithal sığırlar kıtlık getirecek demiştim herkes gülmüştü</p><p>Bizim yapacağımız iş koyun ve yerli sığır</p><p>Holstain ve simental bizim çiftçiyi yedi bitirdi daha d doymaz o hayvanlar</p><p>Yarım litre süt veren keçiden tut 40 litre süt veren holstain simenltal ineğe kadar bu işi yapan Avrupa abd Avustralya Arjantin bunlarda bu hayvanlar mutlaka yılın belli bir bölümünü merada geçirir </p><p>Bu hayvanlar robot değil her ay aynı sütü alamazsın ama her ay her gün karnını doyurmak zorundasın</p><p>5-6 ay meraya çıkabiliyorsan ya da kendi oluşturduğun meran varsa bu işten başka iş yapmanıza gerek yok 5- 6 ay beleş az miktar yemle o hayvandan güzel verimler alırsın yoksa 365 gün entansif besiyle holstain simenltal hayvancılık yapan beş para kazanmaz </p><p>Az olan her zaman para eder kara sığır 5-6 kilo süt verir o zaman göreyim ben bunları ilaç niyetine eczane de alırlar sütü bunlara böylesi müstehak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CELAL KARABULUT, post: 1425759, member: 44592"] Bizim ülkemizdeki ithal sığırlar kıtlık getirecek demiştim herkes gülmüştü Bizim yapacağımız iş koyun ve yerli sığır Holstain ve simental bizim çiftçiyi yedi bitirdi daha d doymaz o hayvanlar Yarım litre süt veren keçiden tut 40 litre süt veren holstain simenltal ineğe kadar bu işi yapan Avrupa abd Avustralya Arjantin bunlarda bu hayvanlar mutlaka yılın belli bir bölümünü merada geçirir Bu hayvanlar robot değil her ay aynı sütü alamazsın ama her ay her gün karnını doyurmak zorundasın 5-6 ay meraya çıkabiliyorsan ya da kendi oluşturduğun meran varsa bu işten başka iş yapmanıza gerek yok 5- 6 ay beleş az miktar yemle o hayvandan güzel verimler alırsın yoksa 365 gün entansif besiyle holstain simenltal hayvancılık yapan beş para kazanmaz Az olan her zaman para eder kara sığır 5-6 kilo süt verir o zaman göreyim ben bunları ilaç niyetine eczane de alırlar sütü bunlara böylesi müstehak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ ÇİĞSÜT FİYATI, SÜTÇİFTLİĞİNDE KAZANÇ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt