PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ DOĞAN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci60" data-source="post: 1311842" data-attributes="member: 12909"><p>Öncelikle şunu belirteyim bu söyleceklerim tamamen kendi hayvanlarım için yaptıklarım tavsiye vs değil. Çünkü sizin hayvanlarınıza aynı rasyonu uygulamak olumlu olumsuz durumlar çıkarabilir o konunun vebalini kimse almak istemez. </p><p></p><p>Ben sağılan hayvanlarımıza doğumdan sonra;</p><p>10 kg süt yemi</p><p>10 kg mısır slajı</p><p>8 kg yonca</p><p>8 kg buğday sapı</p><p>Bu benim hayvanlara profesyoneller tarafından önerilen rasyon. Bende üç aşşa beş yukarı bu doğrultuda besliyorum hayvanlarımı. Ancak benim hayvanlar 20 litre süt veriyolar günlük, canlı ağırlıkları 800 kg bulan hayvanım var, ithal. Sizde hayvanlarınızın durumuna göre bu doğrultularda yapabilirsiniz. Ama süt yemi ve mısır slajı olmazsa olmazlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci60, post: 1311842, member: 12909"] Öncelikle şunu belirteyim bu söyleceklerim tamamen kendi hayvanlarım için yaptıklarım tavsiye vs değil. Çünkü sizin hayvanlarınıza aynı rasyonu uygulamak olumlu olumsuz durumlar çıkarabilir o konunun vebalini kimse almak istemez. Ben sağılan hayvanlarımıza doğumdan sonra; 10 kg süt yemi 10 kg mısır slajı 8 kg yonca 8 kg buğday sapı Bu benim hayvanlara profesyoneller tarafından önerilen rasyon. Bende üç aşşa beş yukarı bu doğrultuda besliyorum hayvanlarımı. Ancak benim hayvanlar 20 litre süt veriyolar günlük, canlı ağırlıkları 800 kg bulan hayvanım var, ithal. Sizde hayvanlarınızın durumuna göre bu doğrultularda yapabilirsiniz. Ama süt yemi ve mısır slajı olmazsa olmazlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ DOĞAN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt