Yeni Ford Tourneo Connect, Rakiplerinin işi zor :)

Ynt: Yeni Ford Tourneo Connect, Rakiplerinin işi zor :)

Ford connectlerin motorunu 1.6 dizele düşürmediğinden son yıllarda connectlerin piyasası çok düşüktü 1.8 oldugundan kimse yüzüne bakmıyordu 2011 model 12 bin km de 30.000e vardı geçenlerde....Sanırım bunlar 1.6 dizel.............

tasarım pevgeot partner tepee,ve dobloya benzetilmş :)yakıtı hakkında biliniz varmı :)

tt6054c link=topic=61300.msg678203#msg678203 date=1357225578' Alıntı:
155 hp euro 5 motor çok canlar yakacak connect
75-95 ve 115hp motor seceneklerı olacagını duymustum....155hp turkıye pazarına uygun değil o dedıgın motor ve hp transıt customlar ıcın gecerlı olabılır mi?

Bu segment te tercihim caddy dir...fordlarn yakiti cok...

Arkadaşlar duyduğuma göre motor euro 5 1.6 tdci duratorq,75,95,115 hp motor seçenekleri olacak. sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip olacağına dair açıklamalar var. bu tourneo customda da aynı şekilde sınıfının en düşük yakıt tüketimini olacağı söylendi ve aynı şekilde fabrika verilerine ve test sürüşlerine göre de sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip. şerit takip sistemi,otomatik park sistemi, dinamik tork kontrol sistemi vb. özelliklere sahip olacak. Bana göre caddy şu haliyle yanına bile yaklaşamaz...

coyote26 link=topic=61300.msg678209#msg678209 date=1357226221' Alıntı:
75-95 ve 115hp motor seceneklerı olacagını duymustum....155hp turkıye pazarına uygun değil o dedıgın motor ve hp transıt customlar ıcın gecerlı olabılır mi?
belkide dediğin gibidir

tip olarak segmentinde 1 numara bana göre. Ama ford ve düşük yakıt tüketimi ikisi bir arada olmaz gibime geliyo :S Bu arada fiyatları hakkında bi bilgi var mı ?

güzel olmuş ..ama yandan bakıldığı zaman .bir doblo yu andırıyor

arkadaşlar bende 2012 connect var daha 12000 de çok pişmanım şu an keşke bundan alsaydım duva*-*0sorularınız varsa cevaplayabilirim..