yeni goblelerimiz geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: yeni goblelerimiz geldi...

SÜPER RESMLER AGA....KAÇTANE ALDINIZ KAÇLI VE KAÇA ALDINIZ

teşekkür ederim arkadaşlar 2 tane aldık... biri bizim biri amcamın...24 lüler...lastiği görünen amcamın 398

marksman link=topic=7398.msg77877#msg77877 date=1222114942' Alıntı:
Hayırlı olsun neye bağlıcaksınız bunu yani hangi marka motor ?
saolasın...new holland T5060 a bağlıcaz...

hayırlı olsun.. aynı marka makinayı kullandım süper ekipman her çiftçiye gerekli

Hayırlı olsun Altınızda eskisin Konya malı bakalım beyenecek misiniz?

hayırlı olsun kardeş güle güle eskit Allah kaza bela vermesin adettendir bi kan akıtta toplanıp yiyelim trakkuluplülerle.. :) :) :D

mf_3105 link=topic=7398.msg78478#msg78478 date=1222284346' Alıntı:
hayırlı olsun kardeş güle güle eskit Allah kaza bela vermesin adettendir bi kan akıtta toplanıp yiyelim trakkuluplülerle.. :) :) :D
saolasın... ayıp ediosun yaa bi gün gelin bizim köye ben size oğlak çewireyimm..

@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=7398.msg78317#msg78317 date=1222263732' Alıntı:
Hayırlı olsun Altınızda eskisin Konya malı bakalım beyenecek misiniz?
saolasın... zaten bizim çoğu ekipmanımız konya malı şu ana kadar memnunuz..eminim bundanda memnun kalırız eski goblelerimizde aynı markaydı 7 seneden beri tık yok..

kofalcalimuhammet link=topic=7398.msg78396#msg78396 date=1222274351' Alıntı:
hayırlı olsun kardeş bende trakyalıyım :)
saol da sen benim çok dikkatimi çekiyosun bu sitede yaa bakıyorum da kendinden 5 10 yaş büyüklerine kardeş falan diyosun olmuyo böle ama...bence bu tarz konuşma KARDEŞŞ...

kardeş bizde de özdüman war 26lı 4 senedir kullanıyoz yazın 2 kere lifin sikkesinin olduğu yuvarlağı kırdım...landini ile 16 gaz goble cekiodum topladı bende bi kaldrım dedm hiç gazı kesmeden kolu bi ittim kalkmadı cektim tık yok indim baktım yuvarlak ayrılmıs ;D

bide jantn içi bi renk dışı bi renk demi...bizde dışı sarı içi kırmızı renk...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...