https://vimeo.com/202099294 zooteknist [emoji106]
Hayırlı olsun da, bu 49 ne 50 olsa çok mu büyük olurdı[emoji41][emoji41]
Bu kirmizili borulu bolume de padok mu? Ilk gozume carpan yemlikle padok borulari cok buyuk problemli gozukuyor hayvanlar yem yerken cok problem yasayacak..
Güzel olmuş hayırlı olsun. Sadece ben bu suluklari sevmiyorum hayvanın canı cikiyo içesiye.
Hayirli bereketli olsun kilitler guzelmis bizimkiler eski tip zorlaninca aciliyor
Yeni isletmede ayri sagimhane yok galiba
Buzagilari ilk iki ay tek tek yap bir birini emiyorlar yoksa
Ailede hayvancilik tarim varmi arazi varmi yem bitkisi yetistirmeye
Guzel alt yapi var imkanlar var hayvancilik icinEn büyük sıkıntım fabrika yemi maliyeti
Ailem amcalarla beraber çiftçilik yapıyorduk hayvan sayısı arttı sığmıyor eski işletmeye hayvanları böldük fakültede bittiği için tek yapmaya başladım iki yıldır bu yıl ahır yaptırayım dedim bu ahırı yaptım yanına bi tane daha yaptıracam hayırlısı ile babam emekli maketimiz var orada takılıyor [emoji6] çiftlik işlerine elini sürmez hiç en son kurbanda gelmişti [emoji4] benim şehirde de evim var boş şuan köyde kalıyorum fakülte bittiği için
Arazimiz var geçen yıl 70 dönüm Mısır'ım 100 dönüme yakın yonca
80 dönüm fiğ yulaf karışım ektim otum bol
150 dönümde buğday ekmiştim çok şükür yetiyor 250 ton da pancar posası çektim traktörlerle
hayırlı olsun zahmet olmazsa bu ahırın ölçüleri vede ortalama maliyeti ne çıktı
Destek içinde mi 220bin tuttu, yoksa destek hariç cebinizden çıkan paramı49 başlığa kadar destek veriliyor
Bizim ahır 70 tende fazla alır Aslı'nda [emoji6]
Öncelikle hayırlı olsun , gübre cukurunu merak ettim boyutlarını derinliğini görsel olarak paylaşırsan sevinirim
Destek içinde mi 220bin tuttu, yoksa destek hariç cebinizden çıkan paramı
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor bereketli olur inşallah, projeleri de atabilir misin
Guzel alt yapi var imkanlar var hayvancilik icin
Kis ve iklimden pazar sorunu var ama sen asmissin gordugum kadar
Calisana azmedene Allah verir
Mucadeleye devam pes etmek yok
Guzelmis hayvancilikla ilgili hayat hikayen parlak ve onu acik gorunuyor