Sağol arkadaşım .Evet römork biraz büyük üç ilave olduğu için 12 ton buğday aldığını söylediler sezon açılınca deneycez bakalımHayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın 6tonluk yazıyor üzerinde büyük gibi geldi biraz
Sağol arkadaşım bu römorklarda dediğin gibi ön dingil biraz beride satan firmada traktöre çok yük basmayacağını söyledi.Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Dingiller çok mu ortada, bana mı öyle geldi? Ön dingil orta babanın altında gibi, eğer öyleyse traktöre fazla yük basmayacaktır.
Sağol arkadaşım zaten 12 ton yük atmayız çünki tarla yollarında illaki engebeler oluyor ben firma o şekilde söylediği için yazdım .Hayırlı olsun 6 tonluk remorka 12 ton atınca hicbi firma garanti kabul etmez
Hayırlı olsun traktöre yük basmaması tehlikeli haberiniz olsun yükü ön trafa yükleyin yani ön taraf arkadan biraz ağır olsun römork traktöre bassın yoksa tehlikeli olur.Sağol arkadaşım bu römorklarda dediğin gibi ön dingil biraz beride satan firmada traktöre çok yük basmayacağını söyledi.
Sağol arkadaşım valla bende tam bilmiyorum firmayada sormadım hiç belki de indirme yaparken güvenli olsun diye yapmış olabilirler.Hayırlı olsun bol yükler taşıyasınız.
Hep fotoğraflarda görüyorum ama, pistonun önündeki makas plakanın amacı nedir?
Sağolun . uyarılar için teşekkürler zaten yük yüklerken dengeli yüklemeye dikkat etmek lazım çünki dengesiz olduğunda tekerleklerde zarar görür.Hayırlı olsun traktöre yük basmaması tehlikeli haberiniz olsun yükü ön trafa yükleyin yani ön taraf arkadan biraz ağır olsun römork traktöre bassın yoksa tehlikeli olur.