yeni t480 bilgisi olan

Selamlar; arkadaşlar 2014 veya 2015 model t480 lerin motoru hangi marka bilen yardım edermi 4*4 alacağım 2011 model tek ceketi var yenileyecegim anlayacağınız bildigime gore orijinal kabın yok galiba şimdiden tesekkurler

Ynt: yeni t480 bilgisi olan

t480s lerde 3 silindirli kendi motoru var diğer 4 silindirli t480lere göre daha iyi olduğunu söylüyorlar

Kardesim eskilere gore bu yeni cikanlar iyi hele ciftceker baya degistirmisler bu yenilerin motoruda tt50 motoruyla ayni eskiler baskaydi

tek cekerı mevcut motor az yakıyor guclu ama ıkıden bır askıda kalması sıkıntı kronık arka hıdrolık kol arzası benımkınde mevcut kıft otomatık dugmesı calıssa kollar ıs gormuyor kollar ıs gorse lıft otomatık dugmesı bır halt yapmıyor sıkıntılı bır traktor deutz 42 beygırrlık traktor yapmıs eylulde ben dırek satım onu almayı planlıyorum servıse derd anlatmak olum zaten