PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ TRAKTÖR ALACAĞIM YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1143425" data-attributes="member: 16201"><p>Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Avrupaların kalite standardı belli ama erkunt katalog üzerinde en donanımlısı ve teknoloji bakımından da çok iyi seviyelerde.Fiyat bakımından da cazip.Avrupa motor tabiki almak isterim ama 1.si fiyatları daha abartılı özellikle mf 5400 motoru bildiğimiz hattatın harsın bile kullandığı euro 3 perkins.sırf dyna_4 şanzıman farkına 50-60 bin veremem sonuçda topu topu 16x16 vites.İkincisi yedekparça bulunabilirliği,parça fiyatı,Ve özellikle de servis skıntısı çekmek istemiyorum.bu özellikleri değerlendirdiğimde bana en yakın farmallc ve erkunt deutz crd kalıyor.Katalog üzerinde erkunt bir hayli üstün ama herşey kataloglardaki gibi olmuyor maalesef bir deneyip öyle karar vereceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1143425, member: 16201"] Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Avrupaların kalite standardı belli ama erkunt katalog üzerinde en donanımlısı ve teknoloji bakımından da çok iyi seviyelerde.Fiyat bakımından da cazip.Avrupa motor tabiki almak isterim ama 1.si fiyatları daha abartılı özellikle mf 5400 motoru bildiğimiz hattatın harsın bile kullandığı euro 3 perkins.sırf dyna_4 şanzıman farkına 50-60 bin veremem sonuçda topu topu 16x16 vites.İkincisi yedekparça bulunabilirliği,parça fiyatı,Ve özellikle de servis skıntısı çekmek istemiyorum.bu özellikleri değerlendirdiğimde bana en yakın farmallc ve erkunt deutz crd kalıyor.Katalog üzerinde erkunt bir hayli üstün ama herşey kataloglardaki gibi olmuyor maalesef bir deneyip öyle karar vereceğim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ TRAKTÖR ALACAĞIM YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt