PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ TRAKTÖR ALACAĞIM YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1143826" data-attributes="member: 16201"><p>anladık casecisin toz kondurmuyorsun ama ezbere konuşuyorsun.iletimi okumadan heyacanla birşeyler yazmışsın söz konusu olan erkunt deutz motorlu crd.erkuntun zf şanzumanını hafife alma.caseyi Jd ve mf ile değerlendirmem bile merak etme param olsa direk mf alırım.toplama olunca ne oluyor anlamıyorum dünyada bir çok marka toplama hatta üst segment traktör olan fentin aks ve aktarma organları bile zf.Erkunt deutz crd için konuşuyorum motor deutz.şanzuman ZF.Arka aks ZF.Hidrolik ünite ZF.Elektro Hidrolik kontrol(EHC)Bosch.Hepsi Alman malı.Yani bu markalar kendi segmentinde en üst düzeyde.Katalogları incele teknik özellik ve ölçülerine bak tarafsızca değerlendir.İşin içine tarafsızlığını ve yedekparça ve servis hizmetini de koy sonra değerlendir.Erkuntunda eksikleri var tabi ama götü başı toplama deyip hafife atılacak motor değil hele bu crd hiç değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1143826, member: 16201"] anladık casecisin toz kondurmuyorsun ama ezbere konuşuyorsun.iletimi okumadan heyacanla birşeyler yazmışsın söz konusu olan erkunt deutz motorlu crd.erkuntun zf şanzumanını hafife alma.caseyi Jd ve mf ile değerlendirmem bile merak etme param olsa direk mf alırım.toplama olunca ne oluyor anlamıyorum dünyada bir çok marka toplama hatta üst segment traktör olan fentin aks ve aktarma organları bile zf.Erkunt deutz crd için konuşuyorum motor deutz.şanzuman ZF.Arka aks ZF.Hidrolik ünite ZF.Elektro Hidrolik kontrol(EHC)Bosch.Hepsi Alman malı.Yani bu markalar kendi segmentinde en üst düzeyde.Katalogları incele teknik özellik ve ölçülerine bak tarafsızca değerlendir.İşin içine tarafsızlığını ve yedekparça ve servis hizmetini de koy sonra değerlendir.Erkuntunda eksikleri var tabi ama götü başı toplama deyip hafife atılacak motor değil hele bu crd hiç değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ TRAKTÖR ALACAĞIM YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt