PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ TRAKTÖR ALACAĞIM YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="0zer59" data-source="post: 1144019" data-attributes="member: 77488"><p>Abimizin saydigi her parca durumu bugun gordugumuz her aracta olan bir durum mesela</p><p>**Wv-seat-skoda-audi ortak parca kullanimi.</p><p>**Bmw-mercedes-audi ( zf marka tork konvertörlu şanzıman )</p><p></p><p>Demek istedigimse otomobillerde boyle bir sorun yokken traktorde yok o parca filancanin demenin anlami yok yerlide erkunt kadar sükse yapip tutulan olmadi benim kaanatim ve ayrica olaya soyle bakmanizi rica ederim madem erkuntun standart uretimi begenilmiyor adamda sizlere bilinen ve tutulan markalari kendi traktorunde piyasaya sunuyo bunda ne alincak nede gocuncak bir durum yok fiyat olayi tartisilir eyw, ama bu işlemde bir ticari olaydir musteriye suna bilecegi imkanlari sunmaktir case dunya markasi jd ,mf de oyle bu markalarda o parcalari kullandi sorun olmadi bizim kendi markamizda da olmamali</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0zer59, post: 1144019, member: 77488"] Abimizin saydigi her parca durumu bugun gordugumuz her aracta olan bir durum mesela **Wv-seat-skoda-audi ortak parca kullanimi. **Bmw-mercedes-audi ( zf marka tork konvertörlu şanzıman ) Demek istedigimse otomobillerde boyle bir sorun yokken traktorde yok o parca filancanin demenin anlami yok yerlide erkunt kadar sükse yapip tutulan olmadi benim kaanatim ve ayrica olaya soyle bakmanizi rica ederim madem erkuntun standart uretimi begenilmiyor adamda sizlere bilinen ve tutulan markalari kendi traktorunde piyasaya sunuyo bunda ne alincak nede gocuncak bir durum yok fiyat olayi tartisilir eyw, ama bu işlemde bir ticari olaydir musteriye suna bilecegi imkanlari sunmaktir case dunya markasi jd ,mf de oyle bu markalarda o parcalari kullandi sorun olmadi bizim kendi markamizda da olmamali [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
YENİ TRAKTÖR ALACAĞIM YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt