Yeni Yaptırdığım X Tip Diskaro
H hüseyin35.5 09.05.2014 #2 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl hayırlı olsun allah eskitmeyi nasip etsin
U umutmalkoc 09.05.2014 #3 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl çatısı çok hoşuma gitti estetik açıdan bence çok mükemmel
hüseyinaslan 09.05.2014 #4 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl Gayet basarılı bir makina bence. Murat Abi Eskişehir de akraban var mı Yurdakul soyadlı?
Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl Gayet basarılı bir makina bence. Murat Abi Eskişehir de akraban var mı Yurdakul soyadlı?
alipasalierkan 09.05.2014 #5 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...
H Hacı Mehmet COŞKUN 09.05.2014 #8 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl hayırlı olsun bol kaznçlar getire.
E EROL AKGÜN 09.05.2014 #13 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl hayırlı olsun , güle güle kullan .
U ufukk 09.05.2014 #18 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl Hayırlı olsun , çok güzel duruyorlar. Fakat bu tipi hem hidrolikli hemde çekili kullanacak şekilde yaptırsaydınız daha güzel olurdu.
Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl Hayırlı olsun , çok güzel duruyorlar. Fakat bu tipi hem hidrolikli hemde çekili kullanacak şekilde yaptırsaydınız daha güzel olurdu.
M mystan45 10.05.2014 #20 Ynt: diskaro yenı yaptırdım sızce nasıl Güzel olmuş güle güle kullanın hayırlı olsun.