PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1309344" data-attributes="member: 83488"><p>1- Kesinlikle sallamadım seninle ve o zetorcuyla tartıştığımı çok iyi biliyorum.</p><p></p><p></p><p>2- Çiftçileri okumuş okumamış diye ayırmadım benim babam annemde ilkokul mezunu eğer öyle anlaşıldıysa sen hariç herkesten çok çok özür diliyorum ne haddime insanları okuyup okumadıklarına göre tasnif etmek.</p><p></p><p>3- Okumuş cahil olduğumu yazmışsın bu senin fikrin bu konuda eleştiremem seni düşüncene saygı duyarım.</p><p></p><p>4- Terbiyeme töreme dil uzatmışsın bu konuda bir kelam edeyim benim terbiyemde töremde senin boyunu aşar hadsizlik yapma terbiyesiz sensin.</p><p></p><p>5- Buraya ben gelene kadar sukunet varmış ben bozmuşum burada beş kişi benim hakkımda şikayette bulunsun buraya yazsın ben senden memnun değilim şeref sözü bir daha girip yazmayacağım. Sen istedin diye değil tabiki. Ayrıca sen kimsin site sahibi misin böyle girip ukala ukala kendinde bu hakkı buluyorsun.</p><p></p><p>6- Çerçeveyi taşırma demişsin bence cerceveyi taşıran sensin kendini ve haddini bil insanlara sunu yazın bunu yazın diye boyunu aşan yönlendirmelerde bulunma</p><p></p><p>7- Ankaralılar adam gibi adamdır asildir sen bu kılıfa uymuyorsun gibi bir hakaret etmişsin buda senin düşünce hürriyetin nasıl düşünürsen düşün beni çokta enterese etmez seninle aynı seviyeye inmem sadece insanlara sunu yazma bunu yazma diye ukalalık yapma kafi.</p><p></p><p>8- Son söz kişi testi gibidir içinde ne varsa ağzından o akar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1309344, member: 83488"] 1- Kesinlikle sallamadım seninle ve o zetorcuyla tartıştığımı çok iyi biliyorum. 2- Çiftçileri okumuş okumamış diye ayırmadım benim babam annemde ilkokul mezunu eğer öyle anlaşıldıysa sen hariç herkesten çok çok özür diliyorum ne haddime insanları okuyup okumadıklarına göre tasnif etmek. 3- Okumuş cahil olduğumu yazmışsın bu senin fikrin bu konuda eleştiremem seni düşüncene saygı duyarım. 4- Terbiyeme töreme dil uzatmışsın bu konuda bir kelam edeyim benim terbiyemde töremde senin boyunu aşar hadsizlik yapma terbiyesiz sensin. 5- Buraya ben gelene kadar sukunet varmış ben bozmuşum burada beş kişi benim hakkımda şikayette bulunsun buraya yazsın ben senden memnun değilim şeref sözü bir daha girip yazmayacağım. Sen istedin diye değil tabiki. Ayrıca sen kimsin site sahibi misin böyle girip ukala ukala kendinde bu hakkı buluyorsun. 6- Çerçeveyi taşırma demişsin bence cerceveyi taşıran sensin kendini ve haddini bil insanlara sunu yazın bunu yazın diye boyunu aşan yönlendirmelerde bulunma 7- Ankaralılar adam gibi adamdır asildir sen bu kılıfa uymuyorsun gibi bir hakaret etmişsin buda senin düşünce hürriyetin nasıl düşünürsen düşün beni çokta enterese etmez seninle aynı seviyeye inmem sadece insanlara sunu yazma bunu yazma diye ukalalık yapma kafi. 8- Son söz kişi testi gibidir içinde ne varsa ağzından o akar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt