PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Halil elmas" data-source="post: 1309367" data-attributes="member: 84837"><p>"Toplantıda konuşan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş şunları söyledi: "Dünyada oyunun kuralları değişiyor. Otomobil akıllı bir cihaza dönüşmekte. Projeye başlamadan önce 18 şirketi inceledik. Fikri mülkiyeti yüzde 100 bizim olan bir otomobilden bahsediyoruz. 15 yıl içinde 5 modelimiz olacak." </p><p>İnternette yapılacak kısa bir arama ile gerekli açıklamalar bulunabiliyor. Bu işle ilgili resmi ağızlar üretim hakkının Turkiyede olduğunu söylüyor.</p><p>Üretilecek modeller, üretim yeri ve aşamaları yetkili kişilerce soylenmesine rağmen tam zittini söylüyorsunuz. Olayı sadece siyasete bağlayıp, çabaları görmeyip siparişle araba üretildi diyorsunuz. Bu büyük bir iddiadır. </p><p>Evet araç üretmek ve devamını sağlamak kolay bir iş değil. Üstelik rakiplerin dev markalar ve petrol şirketleri ise çok daha zor. </p><p>Su an dünyada elektrik motorlu araçlara geçiş dönemi. Fırsat değerlendirilebilir. Tren kalktıktan sonra yakalamak çok daha zor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Halil elmas, post: 1309367, member: 84837"] "Toplantıda konuşan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş şunları söyledi: "Dünyada oyunun kuralları değişiyor. Otomobil akıllı bir cihaza dönüşmekte. Projeye başlamadan önce 18 şirketi inceledik. Fikri mülkiyeti yüzde 100 bizim olan bir otomobilden bahsediyoruz. 15 yıl içinde 5 modelimiz olacak." İnternette yapılacak kısa bir arama ile gerekli açıklamalar bulunabiliyor. Bu işle ilgili resmi ağızlar üretim hakkının Turkiyede olduğunu söylüyor. Üretilecek modeller, üretim yeri ve aşamaları yetkili kişilerce soylenmesine rağmen tam zittini söylüyorsunuz. Olayı sadece siyasete bağlayıp, çabaları görmeyip siparişle araba üretildi diyorsunuz. Bu büyük bir iddiadır. Evet araç üretmek ve devamını sağlamak kolay bir iş değil. Üstelik rakiplerin dev markalar ve petrol şirketleri ise çok daha zor. Su an dünyada elektrik motorlu araçlara geçiş dönemi. Fırsat değerlendirilebilir. Tren kalktıktan sonra yakalamak çok daha zor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt