PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Halil elmas" data-source="post: 1309682" data-attributes="member: 84837"><p>Böyle bir konuda Atatürk niye tartışılırki? </p><p>Atatürk bu ülkenin kurucusudur. Atatürk e ve Cumhuriyete kimse hakaret edemez. Eden suç işlemiş demektir. </p><p>Malesef bizler sapla samanı birbirine karıştırıyoruz. Siyasi dusuncemize göre cephelere ayrılıyoruz. Enerjimizi gereksiz yere harcıyor. Asıl meseleyi halledemedigimiz gibi birde yorgun düşüyoruz. </p><p>Her şey hayal ile başlar. Onun için yerli araç projesini destekliyorum. Çünkü başarı gelirse ülke ekonomik olarak güçlenecek. Ülke olarak kendimize güven gelecek. İleriye yönelik üretim bakımından pek çok kapılar açılacak. </p><p>Burada siyasi iktidarın amacı sadece oy kaygısı ise, Allah onlara fırsat vermesin. </p><p>Vatan ve millete hizmet ise Allah onların önünü açsın. </p><p>Niyet okuyamam. 2019 da yerli araç yollarda olacak dendi. Olmadı. </p><p>Yapılan doğrumu? Değil </p><p>Eksikleri eleştirilsin. Suçlar cezalandırılsın. Fakat hayalden vaz geçilmesin. </p><p>Çünkü büyük projelerde tek seferde sonucun çıkması zor. </p><p>Vatandaşa düşen projenin başarılı olması için katkı sağlamaktır. Yanlışları göstermekte bir katkidir. Yalnız köstek olmak dusmancadir. Ulkenin geleceğinede zarar verir. </p><p></p><p>4000 çalışan sayısını bende yazdım. Yanlış yazmışım. Fabrika açıldığında 4000 çalışan la üretime başlayacak diye açıklama yapılmış. </p><p>Keşke açılsa. 4000 ile başlar ve üretime göre artar gider. </p><p>Üstelik bu işin birde yan sanayi ve hizmet sektörü var. Oralarda da binlerce kişi çalışacak. </p><p>Düşünsenize beyaz eşya ihraç eder gibi yerli otomobil ihraç edildiğini. </p><p>Ama bu iş kolay değil üretime geçmek kadar, yeni teknoloji olan elektrikli otomobili piyasaya sürmek birilerini de ekmeğinden edecek. Dev otomobil firmaları ve petrol şirketleri bunu istermi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Halil elmas, post: 1309682, member: 84837"] Böyle bir konuda Atatürk niye tartışılırki? Atatürk bu ülkenin kurucusudur. Atatürk e ve Cumhuriyete kimse hakaret edemez. Eden suç işlemiş demektir. Malesef bizler sapla samanı birbirine karıştırıyoruz. Siyasi dusuncemize göre cephelere ayrılıyoruz. Enerjimizi gereksiz yere harcıyor. Asıl meseleyi halledemedigimiz gibi birde yorgun düşüyoruz. Her şey hayal ile başlar. Onun için yerli araç projesini destekliyorum. Çünkü başarı gelirse ülke ekonomik olarak güçlenecek. Ülke olarak kendimize güven gelecek. İleriye yönelik üretim bakımından pek çok kapılar açılacak. Burada siyasi iktidarın amacı sadece oy kaygısı ise, Allah onlara fırsat vermesin. Vatan ve millete hizmet ise Allah onların önünü açsın. Niyet okuyamam. 2019 da yerli araç yollarda olacak dendi. Olmadı. Yapılan doğrumu? Değil Eksikleri eleştirilsin. Suçlar cezalandırılsın. Fakat hayalden vaz geçilmesin. Çünkü büyük projelerde tek seferde sonucun çıkması zor. Vatandaşa düşen projenin başarılı olması için katkı sağlamaktır. Yanlışları göstermekte bir katkidir. Yalnız köstek olmak dusmancadir. Ulkenin geleceğinede zarar verir. 4000 çalışan sayısını bende yazdım. Yanlış yazmışım. Fabrika açıldığında 4000 çalışan la üretime başlayacak diye açıklama yapılmış. Keşke açılsa. 4000 ile başlar ve üretime göre artar gider. Üstelik bu işin birde yan sanayi ve hizmet sektörü var. Oralarda da binlerce kişi çalışacak. Düşünsenize beyaz eşya ihraç eder gibi yerli otomobil ihraç edildiğini. Ama bu iş kolay değil üretime geçmek kadar, yeni teknoloji olan elektrikli otomobili piyasaya sürmek birilerini de ekmeğinden edecek. Dev otomobil firmaları ve petrol şirketleri bunu istermi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt