PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1309692" data-attributes="member: 83488"><p>Ben eleştiriyorum yerli arabayı neden eleştiriyorum? Bundan öncede tubitakta bir otomobil yapıldı dendi Saabdan alınan oto yıl sanırım 2015 ti isvecten saabdan para verilip alınan araç ne oldu ona akıbeti nedir?</p><p></p><p>Bu kadar adam toplanıyor vestel sarj aksamını akü aksamını yapacaktı ne oldu neden vestel fabrikasından akuyu yaptıkları proseslerin görüntüsü yok.</p><p></p><p>Turkcell yazılımını yapacaktı ne oldu hani yazılım ortada var mı yok.</p><p></p><p>Kac gündür internette dolaşan bir resim var pininfarina diye bir firmanın yaptığı araba bu belliki.</p><p></p><p>Biz bu eleştirileri yapacağız sende çık bize akıl ve mantık çerçevesinde cevap ver biz utanalım. Beni delirten çıldırtan olay yahu bu elestirilere karşılık siz neden Atatürkü ortaya getiripte hakaret ediyorsunuz arkadaş neden yahu neden?</p><p></p><p>Neden memleketin kuruluşuna vesile olmuş kahramanla alıp vermedeginiz nedir neden ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1309692, member: 83488"] Ben eleştiriyorum yerli arabayı neden eleştiriyorum? Bundan öncede tubitakta bir otomobil yapıldı dendi Saabdan alınan oto yıl sanırım 2015 ti isvecten saabdan para verilip alınan araç ne oldu ona akıbeti nedir? Bu kadar adam toplanıyor vestel sarj aksamını akü aksamını yapacaktı ne oldu neden vestel fabrikasından akuyu yaptıkları proseslerin görüntüsü yok. Turkcell yazılımını yapacaktı ne oldu hani yazılım ortada var mı yok. Kac gündür internette dolaşan bir resim var pininfarina diye bir firmanın yaptığı araba bu belliki. Biz bu eleştirileri yapacağız sende çık bize akıl ve mantık çerçevesinde cevap ver biz utanalım. Beni delirten çıldırtan olay yahu bu elestirilere karşılık siz neden Atatürkü ortaya getiripte hakaret ediyorsunuz arkadaş neden yahu neden? Neden memleketin kuruluşuna vesile olmuş kahramanla alıp vermedeginiz nedir neden ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt