PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1309824" data-attributes="member: 83488"><p>Keske ufuk bey bu naif duygularla inanarak soyledikleriniz gercek olsa ama ne yazık ki yoneticiler sizin kadar saf duygularla yaklaşmıyor olaya.</p><p></p><p>Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz tabiki geleceği göremeyiz ama geçmiş bizlere ışık tutar ve fikir sahibi oluruz.</p><p></p><p>Yerli ucaklarimiz gok yuzunde</p><p>Yerli savunma sanayimizi oluşturduk dedikten sonra satılan tank palet fabrikası hepsi neysede araplara satılan topraklar vicdanımızı sızlatıyor.</p><p></p><p>Bakın bu yerli ve milli otomobil olayını kanalistanbula bağlayacaklar bakın buraya yazıyorum bu yazı burada kalırsa tekrar hatırlatırız. Ben istanbullu değilim ve istanbulda yaşamıyorum ama istanbullular yağmurda kuyruk olmuş şikayet ediyorlar kanalistanbulu istemiyoruz diye bakın göreceksiniz bu yerli oto olayını kullanarak kanalistanbulu geçirmeye çalışacaklar.</p><p></p><p>Söyleyecekleri sozleride yazayım buraya biz yerli ve milliyiz ve ülkemiz izin uğraşıyoruz oto yapıyoruz bu kanalistanbulda en az yerli oto kadar ehemmiyetli ve olmazsa olmaz bir projedir yapmamiz lazım diyecekler. Yerli otoyu yapiyoruz kanalida yapacağız diyecekler bakın buraya yazıyorum. </p><p></p><p>Aradan yıllar geçtikten sonra 2015 teki saab faciası gibi buda kalkacak rafa o zamanda başka bir şey bulup yine bu milletin milli ve manevi duygularını kullanarak iktidarlarını surdurmeye çalışacaklar yıllarca böyle oldu biz alıştık artık.</p><p></p><p>Size bir soru samsung apple bizim yerli firmamız olsa bizler bundan gurur duymayacak mıyız sizce en çok biz gurur duyacağız buna emin olabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1309824, member: 83488"] Keske ufuk bey bu naif duygularla inanarak soyledikleriniz gercek olsa ama ne yazık ki yoneticiler sizin kadar saf duygularla yaklaşmıyor olaya. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz tabiki geleceği göremeyiz ama geçmiş bizlere ışık tutar ve fikir sahibi oluruz. Yerli ucaklarimiz gok yuzunde Yerli savunma sanayimizi oluşturduk dedikten sonra satılan tank palet fabrikası hepsi neysede araplara satılan topraklar vicdanımızı sızlatıyor. Bakın bu yerli ve milli otomobil olayını kanalistanbula bağlayacaklar bakın buraya yazıyorum bu yazı burada kalırsa tekrar hatırlatırız. Ben istanbullu değilim ve istanbulda yaşamıyorum ama istanbullular yağmurda kuyruk olmuş şikayet ediyorlar kanalistanbulu istemiyoruz diye bakın göreceksiniz bu yerli oto olayını kullanarak kanalistanbulu geçirmeye çalışacaklar. Söyleyecekleri sozleride yazayım buraya biz yerli ve milliyiz ve ülkemiz izin uğraşıyoruz oto yapıyoruz bu kanalistanbulda en az yerli oto kadar ehemmiyetli ve olmazsa olmaz bir projedir yapmamiz lazım diyecekler. Yerli otoyu yapiyoruz kanalida yapacağız diyecekler bakın buraya yazıyorum. Aradan yıllar geçtikten sonra 2015 teki saab faciası gibi buda kalkacak rafa o zamanda başka bir şey bulup yine bu milletin milli ve manevi duygularını kullanarak iktidarlarını surdurmeye çalışacaklar yıllarca böyle oldu biz alıştık artık. Size bir soru samsung apple bizim yerli firmamız olsa bizler bundan gurur duymayacak mıyız sizce en çok biz gurur duyacağız buna emin olabilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt