PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1309893" data-attributes="member: 83488"><p>Musadenizle ekleme yapayım.</p><p>Azerbaycanlı bir arkadasım var babası 90 larda ermeni savaşı sırasında albaydı aynen şöyle anlattı,</p><p>Evde sıkıştık kaldık ermeniler neredeyse baküye kadar geldi elimizde silah yok mermi yok dedi birde haber geldiki Turkiyeden yardım geldi eve bıraktılar yardımı koskoca Arçelik buzdolabı geldi eve babam sinirlendi biz savaşıyoruz biz ne yapacağız buzdolabını dedi çaresizlik içinde kaldık tek ümidimiz Türkiyeydi oda bize Arçelik buzdolabı gönderdi daha sonra babam sakinleşince açın bakalım şu buzdolabını dedi bir açtık kutuyu aman yarabbi silahlar mermiler askeri teçhizatlar dolu dedi babamla oturduk sarıldık babama babam ağlamaktan gözleri şişti o gün bugündür biz Arçelik alırız dedi birinci ağızdan anlatıyorum. Bu koç grubu bu ülkeye yıllarca istihdam yarattı kimse işkembeden sallamasın hükümete yağcılık yapmıyorlar diyede kimse başka yerlere çekmesin adamları. Bu koç grubunun atalarıda milli mücadele döneminde Atamızın yanında yer alarak bütün her şeyleri ile milli mücadelenin yanında olmuş insanlardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1309893, member: 83488"] Musadenizle ekleme yapayım. Azerbaycanlı bir arkadasım var babası 90 larda ermeni savaşı sırasında albaydı aynen şöyle anlattı, Evde sıkıştık kaldık ermeniler neredeyse baküye kadar geldi elimizde silah yok mermi yok dedi birde haber geldiki Turkiyeden yardım geldi eve bıraktılar yardımı koskoca Arçelik buzdolabı geldi eve babam sinirlendi biz savaşıyoruz biz ne yapacağız buzdolabını dedi çaresizlik içinde kaldık tek ümidimiz Türkiyeydi oda bize Arçelik buzdolabı gönderdi daha sonra babam sakinleşince açın bakalım şu buzdolabını dedi bir açtık kutuyu aman yarabbi silahlar mermiler askeri teçhizatlar dolu dedi babamla oturduk sarıldık babama babam ağlamaktan gözleri şişti o gün bugündür biz Arçelik alırız dedi birinci ağızdan anlatıyorum. Bu koç grubu bu ülkeye yıllarca istihdam yarattı kimse işkembeden sallamasın hükümete yağcılık yapmıyorlar diyede kimse başka yerlere çekmesin adamları. Bu koç grubunun atalarıda milli mücadele döneminde Atamızın yanında yer alarak bütün her şeyleri ile milli mücadelenin yanında olmuş insanlardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt