PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1310428" data-attributes="member: 83488"><p>Kusura bakmayın ama şu verdiğiniz örneklerle ülke meselelerini çok basite indirgediginizi görüyorum.</p><p></p><p>Bahsettiğiniz şeyler film ve sadece senaryo ve rejiden ibaret üzerine konuştuğumuz olaylarda başrol biziz.</p><p></p><p>Bu çin malı araba gelmeden önce o kadar organizasyon yapıldı gidilip isvec malı saaba o kadar para verilip alındı ve gelindi o para hooopp tamamen çöpe.</p><p></p><p>Şimdi ise gidildi ve çin malı araba alındı gelindi bakalım bunun akıbeti hangi tarihteki seçime kadar gidecek.</p><p></p><p>Verdiğiniz örneklerde yok olan sirkeli yada limonlu turşu öteki örnektede giden yeşil vadi.</p><p></p><p>Ama bunların bu vurdumduymaz yönetimi ve ben yaparım olur kimseyi dinlemem bilim adamını dinlemem kimseyi önemsemem tavrında ise giden çoluk çocuğumuzun geleceği.</p><p></p><p>Memleket elden gidiyor siz turşu örneği veriyorsunuz. Libyaya giden kınalı kuzular bizim çocuklarımız teskereyi geçirenlerin ve bu kararı alanların çocukları ya çürük ya bedelli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1310428, member: 83488"] Kusura bakmayın ama şu verdiğiniz örneklerle ülke meselelerini çok basite indirgediginizi görüyorum. Bahsettiğiniz şeyler film ve sadece senaryo ve rejiden ibaret üzerine konuştuğumuz olaylarda başrol biziz. Bu çin malı araba gelmeden önce o kadar organizasyon yapıldı gidilip isvec malı saaba o kadar para verilip alındı ve gelindi o para hooopp tamamen çöpe. Şimdi ise gidildi ve çin malı araba alındı gelindi bakalım bunun akıbeti hangi tarihteki seçime kadar gidecek. Verdiğiniz örneklerde yok olan sirkeli yada limonlu turşu öteki örnektede giden yeşil vadi. Ama bunların bu vurdumduymaz yönetimi ve ben yaparım olur kimseyi dinlemem bilim adamını dinlemem kimseyi önemsemem tavrında ise giden çoluk çocuğumuzun geleceği. Memleket elden gidiyor siz turşu örneği veriyorsunuz. Libyaya giden kınalı kuzular bizim çocuklarımız teskereyi geçirenlerin ve bu kararı alanların çocukları ya çürük ya bedelli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt