PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkunt_34" data-source="post: 1311014" data-attributes="member: 82419"><p>Recep bey , benim tarzım bir taraftan olmak onu yüceltmek yerine , mümkün mertebe objektif olmaya çalışıyorum , iyiye iyi kötüye demek boynumun borcu , özelleştirme furyasi 80 ihtilali sonrası kurulan hükümetlerce uygulanmaya başlandı , bunu kimi iktidar çok yspti kimisi az yaptı son 30 senede , olaya objektif bakmak adına hangi iktidar ne icraat yapmış , hangisi ne satmış bakmak lazım , son 30 senede çok ağır krizlerde oldu , nispeten biraz iyi dönemlerde , 90 larda koalisyon dönemlerinde nispeten sol taraf iktidar ortağı veya hükümet kurma görevi de aldı , en ağır krizi Ecevit in başbakan olduğu dönemde yaşadık , rahmetliyi çok severdik , bazı seçimlerde oyunuzu ona verdik , lakin vedası çok kotu oldu , adam iyidi ama etrafındaki ekibin bir kısmı tam yiyiciydi , Hüsamettin Özkan gibi , son dönemde iyice sağlık problemleri ortaya çıktı , merdiven çıkamaz oldu adamcağız , başbakanlığa özel asansör yaptırdılar , eşi iyi bakıyormuş vs dendi , velhasıl kelam hiç haketmedigi bir şekilde veda etti adamcağız , krizde iyice tuz biberi oldu , banka hortumlamalar vs iyice maalesef onun dönemine denk geldi , yoksa Karaoğlan son 50 senenin efsanelerindendi , özellikle 70 li yıllarda tam anlamıyla halk ile bütünleşmişti , müthiş bir rüzgar vardı ardında , o yıllardaki seçim sistemi yüzünden tek başına iktidar olamadı , şansına dünyadaki petrol krizi denk geldi , anlayamadı bir türlü kendini , aslında ortanın solu ve halkçılık bu ülkeye ve bulunduğu yaşadığı döneme çok güzel uyuyordu.</p><p>Onunda hataları yokmuydu , elbette vardı mesela milliyetçi cephe hükümetlerin den birini yıkmak için karşı taraftan belli sayıda milletvekilinin hepsine bakanlık verip transfer etmiş , hükümeti yıkmış vs , bunu zamanında yakıştıramadım kendisine , demekki siyasete giren herkese az yada çok bir şekilde kara bulaşıyor , Deniz Baykal i severdim , onunda sonu uçkur ve sex kasedinden oldu , o yüzden hiçbir siyasiye güvenmiyorum , iyi bir iş yaparsa alkislarim , kotu birşey yaparsa soverim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkunt_34, post: 1311014, member: 82419"] Recep bey , benim tarzım bir taraftan olmak onu yüceltmek yerine , mümkün mertebe objektif olmaya çalışıyorum , iyiye iyi kötüye demek boynumun borcu , özelleştirme furyasi 80 ihtilali sonrası kurulan hükümetlerce uygulanmaya başlandı , bunu kimi iktidar çok yspti kimisi az yaptı son 30 senede , olaya objektif bakmak adına hangi iktidar ne icraat yapmış , hangisi ne satmış bakmak lazım , son 30 senede çok ağır krizlerde oldu , nispeten biraz iyi dönemlerde , 90 larda koalisyon dönemlerinde nispeten sol taraf iktidar ortağı veya hükümet kurma görevi de aldı , en ağır krizi Ecevit in başbakan olduğu dönemde yaşadık , rahmetliyi çok severdik , bazı seçimlerde oyunuzu ona verdik , lakin vedası çok kotu oldu , adam iyidi ama etrafındaki ekibin bir kısmı tam yiyiciydi , Hüsamettin Özkan gibi , son dönemde iyice sağlık problemleri ortaya çıktı , merdiven çıkamaz oldu adamcağız , başbakanlığa özel asansör yaptırdılar , eşi iyi bakıyormuş vs dendi , velhasıl kelam hiç haketmedigi bir şekilde veda etti adamcağız , krizde iyice tuz biberi oldu , banka hortumlamalar vs iyice maalesef onun dönemine denk geldi , yoksa Karaoğlan son 50 senenin efsanelerindendi , özellikle 70 li yıllarda tam anlamıyla halk ile bütünleşmişti , müthiş bir rüzgar vardı ardında , o yıllardaki seçim sistemi yüzünden tek başına iktidar olamadı , şansına dünyadaki petrol krizi denk geldi , anlayamadı bir türlü kendini , aslında ortanın solu ve halkçılık bu ülkeye ve bulunduğu yaşadığı döneme çok güzel uyuyordu. Onunda hataları yokmuydu , elbette vardı mesela milliyetçi cephe hükümetlerin den birini yıkmak için karşı taraftan belli sayıda milletvekilinin hepsine bakanlık verip transfer etmiş , hükümeti yıkmış vs , bunu zamanında yakıştıramadım kendisine , demekki siyasete giren herkese az yada çok bir şekilde kara bulaşıyor , Deniz Baykal i severdim , onunda sonu uçkur ve sex kasedinden oldu , o yüzden hiçbir siyasiye güvenmiyorum , iyi bir iş yaparsa alkislarim , kotu birşey yaparsa soverim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt