PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Halil elmas" data-source="post: 1311117" data-attributes="member: 84837"><p>Hepimiz öğrencilik yaptık. İçinizde zor sınavları geçerek mezun olanlarınız vardır. Bu sürede öyle anlar yaşadık ki ümidimizi kaybeder gibi olduk. Basaramayacagimizi düşündük. Ama pes etmedik. Ümidimizi yitirmedik ve başarılı olduk. Hayatımız boyunca buna benzer olaylar yaşadık. </p><p>Elestirilerinizde haklı olduğunuz noktalar var. Yazılanlar gibi pek çok yanlışlıklar var. </p><p>İyi de ne yapabiliriz? Yanlışlar var diye her şeyi askıya mı alalım? </p><p>Geleceğe dair umutsuzca mı yaşayalım? </p><p>İnsanlar oy kullanıyor ve iktidar seçiliyor. Yenisi seçilene kadar ülke adına kararlar veriyor. </p><p>Çok partili demokrasiye geçeli 75 yıl oldu. Yani pek uzun bir süre sayılmaz. Bu süre içerisinde ağır aksak gidiyoruz. </p><p>Önceki mesajlarda yazdım. </p><p>Devrim aracı yaptık. Devamını getiremedik. </p><p>Kendi uçağımızı yaptık. Fabrikasını kapattık. </p><p>Malesef kabugumuzu kırıp çıkamıyoruz. Geçmişte de bu böyle idi. </p><p>Onun için yerli araba projesini ülke adına destekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Halil elmas, post: 1311117, member: 84837"] Hepimiz öğrencilik yaptık. İçinizde zor sınavları geçerek mezun olanlarınız vardır. Bu sürede öyle anlar yaşadık ki ümidimizi kaybeder gibi olduk. Basaramayacagimizi düşündük. Ama pes etmedik. Ümidimizi yitirmedik ve başarılı olduk. Hayatımız boyunca buna benzer olaylar yaşadık. Elestirilerinizde haklı olduğunuz noktalar var. Yazılanlar gibi pek çok yanlışlıklar var. İyi de ne yapabiliriz? Yanlışlar var diye her şeyi askıya mı alalım? Geleceğe dair umutsuzca mı yaşayalım? İnsanlar oy kullanıyor ve iktidar seçiliyor. Yenisi seçilene kadar ülke adına kararlar veriyor. Çok partili demokrasiye geçeli 75 yıl oldu. Yani pek uzun bir süre sayılmaz. Bu süre içerisinde ağır aksak gidiyoruz. Önceki mesajlarda yazdım. Devrim aracı yaptık. Devamını getiremedik. Kendi uçağımızı yaptık. Fabrikasını kapattık. Malesef kabugumuzu kırıp çıkamıyoruz. Geçmişte de bu böyle idi. Onun için yerli araba projesini ülke adına destekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli araba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt