PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli Bisküvilik Buğday Çeşitleri Geliştirilecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="TrakKulüp Gündem" data-source="post: 1401975" data-attributes="member: 4"><p>Şekerli, hazır gıda maddeleri üreticisi Ülker, daha önceki büskivilik buğday çalışmalarına ek olarak, Konya'da bulunan <strong>Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü</strong>’yle birlikte 5+5 yıllık <strong>“Bisküvilik Buğday Geliştirme Programı” </strong>anlaşması imzaladı. </p><p></p><p></p><p> Ülker CEO’su Mete Buyurgan:</p><p></p><p>“Faaliyetlerimizin sürekliliği, ürünlerimizin kalitesinin devamlılığı için tarımsal ürünlerin sürdürülebilir tedariki öncelikli konularımız arasında yer alıyor.<strong> Sürdürülebilir tarım</strong> ve ham madde tedariki konusunda projeler geliştiriyor, araştırmalara destek oluyoruz. Birlikte başarıyla gerçekleştirdiğimiz <strong>Aliağa Bisküvilik Buğday</strong> projesinden sonra, şimdi de yeni bisküvilik buğday çeşitleri geliştirmek için yine Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’yle birlikte Bisküvilik Buğday Geliştirme Programı’nı hayata geçiriyoruz” dedi.</p><p></p><p>[ATTACH=full]62592[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TrakKulüp Gündem, post: 1401975, member: 4"] Şekerli, hazır gıda maddeleri üreticisi Ülker, daha önceki büskivilik buğday çalışmalarına ek olarak, Konya'da bulunan [B]Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü[/B]’yle birlikte 5+5 yıllık [B]“Bisküvilik Buğday Geliştirme Programı” [/B]anlaşması imzaladı. Ülker CEO’su Mete Buyurgan: “Faaliyetlerimizin sürekliliği, ürünlerimizin kalitesinin devamlılığı için tarımsal ürünlerin sürdürülebilir tedariki öncelikli konularımız arasında yer alıyor.[B] Sürdürülebilir tarım[/B] ve ham madde tedariki konusunda projeler geliştiriyor, araştırmalara destek oluyoruz. Birlikte başarıyla gerçekleştirdiğimiz [B]Aliağa Bisküvilik Buğday[/B] projesinden sonra, şimdi de yeni bisküvilik buğday çeşitleri geliştirmek için yine Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’yle birlikte Bisküvilik Buğday Geliştirme Programı’nı hayata geçiriyoruz” dedi. [ATTACH type="full"]62592[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli Bisküvilik Buğday Çeşitleri Geliştirilecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt