PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli Markalarimiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Edirneci22" data-source="post: 1122250" data-attributes="member: 76866"><p>Allahım razi olsun bu iktidar yönetimden destekler mazot bolluğu gübre bolluğu traktor bolluğu yerli traktor bolluğu bunlar hep varmiydi ah dedem hem ağlar hem anlatır oğlum cebimde param var ülkede mazot yok varmı yoğumu verdim bi 135 masey aldım mazot bulamadım beygir leri geri aldım mazot yoklugundan beygir le işledim der anlatır Allahım sen icrat eden koru yarabbim sen fitne fesat eden siyonistlerden koru yarabbim . dedem bana Kuran'dan şu kısmı hep hatırlatır di 2000 den beri söyler asırlar öncesinden Sevr mafarasindan tüm insanlığa söylenen bir mesaj Allaha teslim olunu şu ondan yardım istemeyi temsil eder Allahın kuluna nasıl yardım ettiğinin kanıtı dir. </p><p>La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!" </p><p>"Üzülme, Allah bizimle beraberdir" her yeyse kapildigimda dudaklarımdan dökülür gözlerimden yaş ile birlikte Allah bizimle beraberdir reisi Cumhurum üretmeye devam yerli dev markalarımiz arkanızda dev gibi bir lider istikbalinizde geleceği inşa eden gençler durma yürü bu yolu Türkiyem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Edirneci22, post: 1122250, member: 76866"] Allahım razi olsun bu iktidar yönetimden destekler mazot bolluğu gübre bolluğu traktor bolluğu yerli traktor bolluğu bunlar hep varmiydi ah dedem hem ağlar hem anlatır oğlum cebimde param var ülkede mazot yok varmı yoğumu verdim bi 135 masey aldım mazot bulamadım beygir leri geri aldım mazot yoklugundan beygir le işledim der anlatır Allahım sen icrat eden koru yarabbim sen fitne fesat eden siyonistlerden koru yarabbim . dedem bana Kuran'dan şu kısmı hep hatırlatır di 2000 den beri söyler asırlar öncesinden Sevr mafarasindan tüm insanlığa söylenen bir mesaj Allaha teslim olunu şu ondan yardım istemeyi temsil eder Allahın kuluna nasıl yardım ettiğinin kanıtı dir. La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!" "Üzülme, Allah bizimle beraberdir" her yeyse kapildigimda dudaklarımdan dökülür gözlerimden yaş ile birlikte Allah bizimle beraberdir reisi Cumhurum üretmeye devam yerli dev markalarımiz arkanızda dev gibi bir lider istikbalinizde geleceği inşa eden gençler durma yürü bu yolu Türkiyem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yerli Markalarimiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt