PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
yok mu dur diyen?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CELAL KARABULUT" data-source="post: 1408666" data-attributes="member: 44592"><p>Malım var diye sevinme pazarım var diye sevin demiş atalarımız</p><p>Bir tanıdığım var adam 50 yaşında vardır bildim bileli ilçede motosikle arabayla seyyar süt satar inek sayısı hep 20-25 tir değişmez hepsi de simental damızlıktan gelme ineğe para verip almaz ortlaması 15 litre falan inek başına sütü 5 ltye satıyor kalanını da birliğe döküyor ama çogunu satar genelde </p><p>Yani malı satmak bizim elimizde kimse zorla elimizde malı ucuza almıyor biz satıyoruz </p><p>Köyde kahveler bir tek harman zamanı boştur sonra yine her zamanki gibi 7-8 ay kahvede devam </p><p>Afyondan patetes getirenler oluyor traktörün arkasında römork adam geziyor satıyor neden herkes gibi tüccara vermiyorsun dedim adama adamda eski toprak var yaşı 60 </p><p>Bana dediği hem geziyorum hem para kazanıyorum diyor ucuza verip uturacağıma değerinden verip gezerim daha iyi dedi </p><p>Devir kabuğundan çıkma devri alışılmışın dışında birşeyler yapan kazanıyor </p><p>Kimse kimseye kardeşim sen ucuz satıyorsun ben pahalı alayım demez satıcı biziz fiyatı biz belirleyeceğiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CELAL KARABULUT, post: 1408666, member: 44592"] Malım var diye sevinme pazarım var diye sevin demiş atalarımız Bir tanıdığım var adam 50 yaşında vardır bildim bileli ilçede motosikle arabayla seyyar süt satar inek sayısı hep 20-25 tir değişmez hepsi de simental damızlıktan gelme ineğe para verip almaz ortlaması 15 litre falan inek başına sütü 5 ltye satıyor kalanını da birliğe döküyor ama çogunu satar genelde Yani malı satmak bizim elimizde kimse zorla elimizde malı ucuza almıyor biz satıyoruz Köyde kahveler bir tek harman zamanı boştur sonra yine her zamanki gibi 7-8 ay kahvede devam Afyondan patetes getirenler oluyor traktörün arkasında römork adam geziyor satıyor neden herkes gibi tüccara vermiyorsun dedim adama adamda eski toprak var yaşı 60 Bana dediği hem geziyorum hem para kazanıyorum diyor ucuza verip uturacağıma değerinden verip gezerim daha iyi dedi Devir kabuğundan çıkma devri alışılmışın dışında birşeyler yapan kazanıyor Kimse kimseye kardeşim sen ucuz satıyorsun ben pahalı alayım demez satıcı biziz fiyatı biz belirleyeceğiz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
yok mu dur diyen?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt