PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yoksa !!! Beynimiz yönetiliyormu,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1421734" data-attributes="member: 26155"><p>Bugün beni çok tedirgin eden bir olayı anlatayım,</p><p></p><p>Sonuna kadar okumanız lâzım.</p><p></p><p>Hadi,</p><p>Nette aradığımız bir kelimeyi,reklam veya konu olarak sonraki zamanlarda karşımıza çıktığına şahit olduk.(hatta alıştık artık)</p><p></p><p>Bu yetmedi,</p><p>Telefon,yanımızda bekleme modundayken,ortam dinlemesi yaparak,konuştuğumuz kelimelerden,reklama uygun olanlarının,biz tlf'yi açıp net ile ilgili ilk ekranda, reklam olarak karşımıza çıktığınada,hayretle şahit olduk.</p><p></p><p>Peki şimdi dahada ileri gideyim.</p><p></p><p>Bugün bir arkadaşa mahkemede,bir konuda tanıklık etmek için,Erzurum Adliyesine gittim.</p><p></p><p>Mahkeme salonu 4.kat</p><p>Yuları çıktım,arkadaşımı beklerken,etrafta gezineyim dedim,</p><p></p><p>Bina 5 kat ve katların ortasında bir boşluk ve her katta o boşluğa bakan balkon var,(mesela avm'lerdeki gibi)</p><p></p><p>Olurki insanların atlama,atma veya balkondan aşağı düşme ihtimallerine karşı yapılmış,2 yerde güvenlik ağı (tor) kurmuşlar. (2 ve 4.katlarda)</p><p></p><p>4.kattan bakarken gördüğüm ve o yükseklikte bunu nasıl buraya germişler,harika ve çok çılgın bir meslek olmalı diyip,irkildiğim.??</p><p></p><p>Hafızamda o anda,etki ile yeralan bu olay,</p><p></p><p>(Bunları yaşarken, sesli konuşma veya telefonla hiçbir işim olmadı,)</p><p></p><p>Aynı gün,</p><p>Gece 23:45 sularında tlf ile letgoda gezinirken,,,</p><p></p><p>Hiçbir gün aramalarda,karşıma çıkamayan,GÜVENLİK AĞI yapılır. Reklamını karşımda görünce,</p><p></p><p>O anda neler yaşayıp,neler düşündüğümü ,herhalde az çok tahmin etmişsinizdir.</p><p></p><p>Şöyle dedim,</p><p>Nette arama ile,</p><p>Sonra ortam dinleme ile,</p><p>Ve imkansız olan, düşüncelerimizi okumaya başlanmış olabilirmi.???</p><p>Düşüncelerimizi okuyanlar,aynı zamanda ve aynı teknoloji ile beynimize yön verebilirmi acaba,?</p><p>Yada bu kötü bir tesadüfmüydü.???</p><p></p><p>Ne dersiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1421734, member: 26155"] Bugün beni çok tedirgin eden bir olayı anlatayım, Sonuna kadar okumanız lâzım. Hadi, Nette aradığımız bir kelimeyi,reklam veya konu olarak sonraki zamanlarda karşımıza çıktığına şahit olduk.(hatta alıştık artık) Bu yetmedi, Telefon,yanımızda bekleme modundayken,ortam dinlemesi yaparak,konuştuğumuz kelimelerden,reklama uygun olanlarının,biz tlf'yi açıp net ile ilgili ilk ekranda, reklam olarak karşımıza çıktığınada,hayretle şahit olduk. Peki şimdi dahada ileri gideyim. Bugün bir arkadaşa mahkemede,bir konuda tanıklık etmek için,Erzurum Adliyesine gittim. Mahkeme salonu 4.kat Yuları çıktım,arkadaşımı beklerken,etrafta gezineyim dedim, Bina 5 kat ve katların ortasında bir boşluk ve her katta o boşluğa bakan balkon var,(mesela avm'lerdeki gibi) Olurki insanların atlama,atma veya balkondan aşağı düşme ihtimallerine karşı yapılmış,2 yerde güvenlik ağı (tor) kurmuşlar. (2 ve 4.katlarda) 4.kattan bakarken gördüğüm ve o yükseklikte bunu nasıl buraya germişler,harika ve çok çılgın bir meslek olmalı diyip,irkildiğim.?? Hafızamda o anda,etki ile yeralan bu olay, (Bunları yaşarken, sesli konuşma veya telefonla hiçbir işim olmadı,) Aynı gün, Gece 23:45 sularında tlf ile letgoda gezinirken,,, Hiçbir gün aramalarda,karşıma çıkamayan,GÜVENLİK AĞI yapılır. Reklamını karşımda görünce, O anda neler yaşayıp,neler düşündüğümü ,herhalde az çok tahmin etmişsinizdir. Şöyle dedim, Nette arama ile, Sonra ortam dinleme ile, Ve imkansız olan, düşüncelerimizi okumaya başlanmış olabilirmi.??? Düşüncelerimizi okuyanlar,aynı zamanda ve aynı teknoloji ile beynimize yön verebilirmi acaba,? Yada bu kötü bir tesadüfmüydü.??? Ne dersiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yoksa !!! Beynimiz yönetiliyormu,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt