PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yoksa !!! Beynimiz yönetiliyormu,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1421790" data-attributes="member: 25349"><p>Yusuf hocam, bunlar olağan işler.Para için yapmayacakları yok.Ben genellikle dizüstü bilgisayarı kullanıyorum.</p><p>Telefon ilk alındığında bazı yerleri aktive atmek için (Whatsup gibi) e-postanı açmanı istiyor.Sonra e postanı telefonundan kaldırırken kırk tane tehdit (birçok işlev devre dışı kalır, telefonun düzgün çalışmaz vb).Aldırmayıp kaldırıyorum.E posta gerekince (çok nadiren) girip tekrar kaldırıyorum.Bir keresinde ,unutmuşum,açık kalmış, geçen ay 2500 km yolculuk yaptınız diye bildirim geldi,konumda açık kalmış,beni adım adım izlemiş.Benim bahsettiğim g mail.Ancak bütün bildirimler kapalıydı.Aksi halde, x pastanesinde tatlılar güzeldi , değil mi? diye ileti gelirdi.Çünkü x pastanesi bunlara reklam vermiş oluyor.Ben konumumu da , sadece gerektiği zaman açıp, işi bitince kapatıyorum.Aletlerinizi (mesela, cep telefonu ve dizüstü bilgisayarınızı) eşleştirmek içinde yalvarıyorlar.Böylece birinde baktığınız konuyla ilgili diğerine reklam gönderiyorlar. Yani konum, e posta ve bildirimler (hayati olanlar hariç) kapalıysa çatlasada sizi rahatsız edemez, ağ (tor) reklamı gönderemez.Sadece baz istasyonundan dolayı operatör ve isterse kamu otoritesi sizi bulabilir, onlarda izlesin, dünyanın bin çeşit hali var, nerde olduğumuz belli olsun.</p><p></p><p>......Yazıp iletiyi gönderdim.Bir baktım ,hemen bu sayfada Lava döküm tava reklamı.Dün markette görmüş ve hanıma ''köydeki Lava döküm tavamı getirecem, orda çok kullanmıyorum '' demiştim.Herhangi bir şekilde nette adını yazmadım, tavalarla ilgili bir alışveriş araştırması yapmadım.Bu ne şimdi?</p><p>Tövbe estağfurullah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1421790, member: 25349"] Yusuf hocam, bunlar olağan işler.Para için yapmayacakları yok.Ben genellikle dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Telefon ilk alındığında bazı yerleri aktive atmek için (Whatsup gibi) e-postanı açmanı istiyor.Sonra e postanı telefonundan kaldırırken kırk tane tehdit (birçok işlev devre dışı kalır, telefonun düzgün çalışmaz vb).Aldırmayıp kaldırıyorum.E posta gerekince (çok nadiren) girip tekrar kaldırıyorum.Bir keresinde ,unutmuşum,açık kalmış, geçen ay 2500 km yolculuk yaptınız diye bildirim geldi,konumda açık kalmış,beni adım adım izlemiş.Benim bahsettiğim g mail.Ancak bütün bildirimler kapalıydı.Aksi halde, x pastanesinde tatlılar güzeldi , değil mi? diye ileti gelirdi.Çünkü x pastanesi bunlara reklam vermiş oluyor.Ben konumumu da , sadece gerektiği zaman açıp, işi bitince kapatıyorum.Aletlerinizi (mesela, cep telefonu ve dizüstü bilgisayarınızı) eşleştirmek içinde yalvarıyorlar.Böylece birinde baktığınız konuyla ilgili diğerine reklam gönderiyorlar. Yani konum, e posta ve bildirimler (hayati olanlar hariç) kapalıysa çatlasada sizi rahatsız edemez, ağ (tor) reklamı gönderemez.Sadece baz istasyonundan dolayı operatör ve isterse kamu otoritesi sizi bulabilir, onlarda izlesin, dünyanın bin çeşit hali var, nerde olduğumuz belli olsun. ......Yazıp iletiyi gönderdim.Bir baktım ,hemen bu sayfada Lava döküm tava reklamı.Dün markette görmüş ve hanıma ''köydeki Lava döküm tavamı getirecem, orda çok kullanmıyorum '' demiştim.Herhangi bir şekilde nette adını yazmadım, tavalarla ilgili bir alışveriş araştırması yapmadım.Bu ne şimdi? Tövbe estağfurullah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yoksa !!! Beynimiz yönetiliyormu,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt