PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
YONCA (Genel) Yardım talebi. Acemi çiftçi :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1233874" data-attributes="member: 78170"><p>Hocam öncelikle aşırı engebeli değil ise tesviye istemez gereksiz maliyet bu pirinç değil sonuçta doğuda okadar yonca tarlası var lazerli tesviye yaptirani görmedim</p><p>Ekim zamanı için bence tam zamanı bizim burada Ağustos ayında ekilir birkez yalandan biçilir ilk biçim zayıf olur zaten tohum olarak osm nin tohumunu kullanmanızı tavsiye ederim</p><p>Senin için önemli benim için basit olan sulamada kırıcılı mini siprink yagmurlamayi tavsiye ederim bin TL dönüm maliyeti olur sana o kuyu diye isaretledigin yer den yukarı doğru 4 lük boru yatır 75 lik borular ile de böl çürüme falan olacağını sanmıyorum </p><p>17 hp antor 40 fıskiye çevirir 7 dönüm sular ama milli traktör pompası tavsiye ederim 34 dönüm 2 seferde sularsin</p><p>Devlet desteği olarak sertifikalı tohum desteği alırsınız ama prosedür hakkında bilgim yok yonca için balık esiri tahminimce 7 sefer biçersin @ Akif inanç var yonca tarımı ile uğraşan bu konuda o sana daha yardımcı olur </p><p>Bu işte genç çifti projesi ile hibeli yapanlar vardı ama genç çiftçi sona erdi</p><p>Not sulama sistemi kırıcılı mini siprink yağmurlama olacak en ucuz bu olur hatta bu sisteme ahtapot sistemde deniliyor bir sulama sistemleri satan biyiye gidin size daha detaylı bilgi verir bu sistemin adını verin hesaplama yapın olmaz derse inanmayın size daha çok kar edeceği veya elinde bulunan malzemeyi satmaya calisa bilir iyi akşamlar foruma hoşgeldiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1233874, member: 78170"] Hocam öncelikle aşırı engebeli değil ise tesviye istemez gereksiz maliyet bu pirinç değil sonuçta doğuda okadar yonca tarlası var lazerli tesviye yaptirani görmedim Ekim zamanı için bence tam zamanı bizim burada Ağustos ayında ekilir birkez yalandan biçilir ilk biçim zayıf olur zaten tohum olarak osm nin tohumunu kullanmanızı tavsiye ederim Senin için önemli benim için basit olan sulamada kırıcılı mini siprink yagmurlamayi tavsiye ederim bin TL dönüm maliyeti olur sana o kuyu diye isaretledigin yer den yukarı doğru 4 lük boru yatır 75 lik borular ile de böl çürüme falan olacağını sanmıyorum 17 hp antor 40 fıskiye çevirir 7 dönüm sular ama milli traktör pompası tavsiye ederim 34 dönüm 2 seferde sularsin Devlet desteği olarak sertifikalı tohum desteği alırsınız ama prosedür hakkında bilgim yok yonca için balık esiri tahminimce 7 sefer biçersin @ Akif inanç var yonca tarımı ile uğraşan bu konuda o sana daha yardımcı olur Bu işte genç çifti projesi ile hibeli yapanlar vardı ama genç çiftçi sona erdi Not sulama sistemi kırıcılı mini siprink yağmurlama olacak en ucuz bu olur hatta bu sisteme ahtapot sistemde deniliyor bir sulama sistemleri satan biyiye gidin size daha detaylı bilgi verir bu sistemin adını verin hesaplama yapın olmaz derse inanmayın size daha çok kar edeceği veya elinde bulunan malzemeyi satmaya calisa bilir iyi akşamlar foruma hoşgeldiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
YONCA (Genel) Yardım talebi. Acemi çiftçi :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt