PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
YONCA (Genel) Yardım talebi. Acemi çiftçi :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1233973" data-attributes="member: 78170"><p>Osm nin biz 10 dönüm filan var bizimle aynı zamanda ekenler de ama farklı tohum ektiler fakat cinsini bilmiyorum </p><p>Sana şöyle söyleyeyim biz bir sefer suluyoruz onlar 3 sefer ama bizimkisi onların yonca sından fazla boylandı büyük ihtimalle sertifikalı dır bizimkisi az aldugu için çok onemsemedik hatta aynı cinsten bir 3 dekarlık bir yer var hiç sulamadan biciyoruz [emoji4]</p><p>Ama hayvanımız olmadığından bizde ugrasmiyoruz tarlayı yoncasiyla birlikte kiraya verdim adam sulayıp biçip götürüyor [emoji16]</p><p>Mini siprink fiyatına gelince o sade fiskiyenin fiyatı bunun 20 lik hortumu var demir çubuk abot vana 4 lük boru 2 .5 luk borusu bu dediğim malzenin kalitesine göre değişir aşağı fiyatları da bulur ama başın ağrır borun patlar fiskiyen dönmez bunların hepsini pahalıya maal olan tecrübe ile öğrendim seninde pahalıya öğrenmeni istemem fıskiye olarak piltar öneririm boru olarak panplast traktör yoksa lombardinle sula </p><p>Elden gelen öğün olmaz oda zamanında bulunmaz mış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1233973, member: 78170"] Osm nin biz 10 dönüm filan var bizimle aynı zamanda ekenler de ama farklı tohum ektiler fakat cinsini bilmiyorum Sana şöyle söyleyeyim biz bir sefer suluyoruz onlar 3 sefer ama bizimkisi onların yonca sından fazla boylandı büyük ihtimalle sertifikalı dır bizimkisi az aldugu için çok onemsemedik hatta aynı cinsten bir 3 dekarlık bir yer var hiç sulamadan biciyoruz [emoji4] Ama hayvanımız olmadığından bizde ugrasmiyoruz tarlayı yoncasiyla birlikte kiraya verdim adam sulayıp biçip götürüyor [emoji16] Mini siprink fiyatına gelince o sade fiskiyenin fiyatı bunun 20 lik hortumu var demir çubuk abot vana 4 lük boru 2 .5 luk borusu bu dediğim malzenin kalitesine göre değişir aşağı fiyatları da bulur ama başın ağrır borun patlar fiskiyen dönmez bunların hepsini pahalıya maal olan tecrübe ile öğrendim seninde pahalıya öğrenmeni istemem fıskiye olarak piltar öneririm boru olarak panplast traktör yoksa lombardinle sula Elden gelen öğün olmaz oda zamanında bulunmaz mış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
YONCA (Genel) Yardım talebi. Acemi çiftçi :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt