yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın...
P pascalgazi 29.07.2008 #2 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... yorumsuz acı ama gerçek
D dennizs 31.07.2008 #3 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... halimize şükretmek gerekiyor diye düşünüyorum....
Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... halimize şükretmek gerekiyor diye düşünüyorum....
Ç çiftçi_-_39 14.08.2008 #4 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... çok acı ama elımızden bişi gelmezkı
A atilla 14.08.2008 #5 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... güzel paylaşım... dünya geleceğine ( çocuklara ) ne zaman sahip çıkacak......
Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... güzel paylaşım... dünya geleceğine ( çocuklara ) ne zaman sahip çıkacak......
Ağır Abi 14.08.2008 #6 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... aclık ve sefalet bızım cocuklarımız onlar tsk gusel paylasım
Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... aclık ve sefalet bızım cocuklarımız onlar tsk gusel paylasım
B Bulduklu 26.08.2008 #7 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... dennizs link=topic=5798.msg60994#msg60994 date=1217466504' Alıntı: halimize şükretmek gerekiyor diye düşünüyorum.... Genişletmek için tıkla ... Iste bazilari yedigi önunde yemedigi arkasinda ama hala Allahim biraz bana versen ne olur diyorlar...
Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... dennizs link=topic=5798.msg60994#msg60994 date=1217466504' Alıntı: halimize şükretmek gerekiyor diye düşünüyorum.... Genişletmek için tıkla ... Iste bazilari yedigi önunde yemedigi arkasinda ama hala Allahim biraz bana versen ne olur diyorlar...
atabey 19.01.2011 #8 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... biz nankörüz allahım o çocuklara yardımını esirgeme yarabbim .
Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... biz nankörüz allahım o çocuklara yardımını esirgeme yarabbim .
sami ÖZKAN 19.01.2011 #9 Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... düşünüp paylaşmak bile bir erdem rabbim bütün insanlığa insanca yaşamayı nasip etsin
Ynt: yorum yazmaya bilirsiniz ama birkere olsun bakın... düşünüp paylaşmak bile bir erdem rabbim bütün insanlığa insanca yaşamayı nasip etsin